search
De best bekeken serie van Prime Video in gevaar?
Series / Specials

De best bekeken serie van Prime Video in gevaar?

Het meest recente nieuwsbericht over de populaire serie is niet zo positief als het lijkt.

Het derde seizoen van Reacher, over de avonturen van de gelijknamige hoofdpersoon (Alan Ritchson), is onderweg en het is inmiddels bekend dat Frances Neagley (Maria Sten) ook nu te zien zal zijn. Naast Reacher zelf is haar personage het enige dat in alle seizoenen van de serie te zien is geweest.

Neagley is naast een collega uit zijn legertijd inmiddels een goede vriendin geworden. Deadline berichtte onlangs echter dat er een spin-off komt over Neagley, wat vragen opwekt over Reacher. Door het wegvallen van Neagley keert Reacher terug naar de solo-avonturier die hij in de boeken ook is.

Rolverdeling


Stens weergave van Neagley wordt over het algemeen geprezen en ze is een goede aanvulling op Reachers personage. De makers hebben haar rol ten opzichte van de boeken uitgebreid. Dit was met name het geval in het eerste seizoen en lijkt herhaald te worden in het nieuwste seizoen. De reden hiervoor is ten dele van praktische aard, aangezien je als lezer van de boeken vooral in Reachers hoofd zit. Bij een verfilming moet je dit uitbeelden en Neagley is in dit opzicht een geloofwaardige keuze.

Door de spin-off worden de makers geconfronteerd met een structurele verandering van het verhaal ten opzichte van de eerste twee seizoenen. Tot nu toe had het tweetal een rolverdeling waarbij Neagley de hersens had en Reacher de spierbundel was. Er moet dus een oplossing gevonden worden voor het vierde seizoen, aangezien Neagley dan in sowieso een stuk minder vaak te zien zal zijn.

Voor de hand liggend


De meest voor de hand liggende aanpak is om het personage van Reacher weer wat dichterbij de beschrijving van Lee Childs boeken te brengen. In de boeken opereert hij voornamelijk solo. De problemen die Reacher tegenkomt lost hij middels zijn verstand en zijn vuisten op en hij blijft voornamelijk op zichzelf. Dit is geen drastische verandering en garandeert continuïteit ondanks het wegvallen van het personage van Sten.



Reacher is te zien op Prime Video.

Lees ook
Indrukwekkende fantasyserie is weer terug in de Top 10 van Prime Video
Na een korte afwezigheid is deze hooggewaardeerde serie terug in de Top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Reacher?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen