search
Veelbelovende eerste teaser-trailer 'Dexter: Original Sin'
Series / Trailer

Veelbelovende eerste teaser-trailer 'Dexter: Original Sin'

In deze prequel-serie gaan we zien hoe Dexter Morgan de iconische moordenaar uit de populaire hoofdserie wordt.

Paramount heeft aangekondigd dat Dexter: Original Sin, de prequel op de iconische serie Dexter, vanaf 13 december te streamen is. De serie speelt zich af in de jaren '90.

De tien-delige miniserie zal in Nederland te streamen zijn via SkyShowtime. Naar verluidt zou de Europese release gelijk moeten lopen met die van de Verenigde Staten.

Nieuwe Dexter


In de oorspronkelijke serie, die acht seizoenen omvatte, zagen we Michael C. Hall als een bloedspetteranalist die stiekem ook een seriemoordenaar is. Hall zal de voice-over doen voor de serie.

Patrick Gibson (Shadow and Bone) neemt de rol van de jonge Dexter Morgan voor zijn rekening. De serie speelt zich 15 jaar vooraf aan de gebeurtenissen in de hoofdserie af.

Selectief moorden


Dexter is in Original Sin een 20-jarige student die erover denkt om te gaan moorden. Hij vindt begrip bij zijn vader Harry (Christian Slater), die Dexter een Code leert om alleen mensen te vermoorden die het verdienen om te sterven.



Tegelijkertijd zien we hoe Dexter als stagiair aan de slag gaat bij de forensische afdeling van de Miami Metro Police Department.

Meer jongere versies


Naast Gibson en Slater zien we in de serie Molly Brown (als Debra), James Martinez (als Angel Batista), Christina Milian (als Maria LaGuerta) en Alex Shimizu (als Vince Masuka).

Tevens aan boord zijn Patrick Dempsey en Sarah Michelle Gellar als respectievelijk de Miami Homicide Department Captain en CSI Chief.

Lees ook
'Dexter: Original Sin' krijgt met een cruciale uitdaging te maken in de prequelserie
Eén scène in de prequelserie biedt een gezonde uitdaging voor de makers.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben je een echt Dexter-nerd?

  • Ja, een trotse!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet mijn serie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen