search
Prime Video onthult de spraakmakende line-up van komende week
Series / Nieuws

Prime Video onthult de spraakmakende line-up van komende week

Het wordt een week die volledig in het teken staat van romantiek en reality-TV.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

No Gain No Love


Verschijnt op: Dinsdag 17 en woensdag 18 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 7-8 | Genre: Komedie / Romantiek | Kijk op: Prime Video

Een relatie met wederzijds gewin tussen een vrouw die trouwt om geen verlies te lijden en een man die trouwt om problemen te voorkomen.



Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter


Verschijnt op: Donderdag 19 september | Release: Seizoen 2 - aflevering 1 | Genre: Reality-TV | Kijk op: Prime Video

In dit programma gaat een onverwachte groep helden het avontuur van hun leven aan. Overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Allemaal kennen ze een vorm van bekendheid, maar eenmaal op het strand maakt dat niets meer uit en zijn ze op zichzelf aangewezen.



The Lord of the Rings: The Rings of Power


Verschijnt op: Donderdag 19 september | Release: Seizoen 2 - aflevering 6 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Prime Video

Een tijdperk van vrede komt ten einde en een reeks personages moet de heropleving van het kwaad in Midden-aarde het hoofd bieden. Van de donkere diepten van de Nevelbergen tot de majestueuze wouden van Lindon, het adembenemende eilandenrijk Númenor en de verste uithoeken van de wereld laten deze koninkrijken en personages sporen na die tot lang na hun dood te zien zullen zijn.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

16 september: Love Island: All Stars (seizoen 1) - Reality-TV / Romantiek - Love Island keert terug naar Zuid-Afrika, waar bekende gezichten opnieuw hun intrek nemen in de meest besproken villa voor een tweede kans om de liefde te vinden.

16 september: Love Island UK (seizoen 11) - Reality-TV / Romantiek - Vrijgezellen op zoek naar liefde voeren opdrachten uit, vormen koppels en worden week na week weggestemd. Vol spanning en drama.

16 september: Love Island US (seizoen 6) - Reality-TV / Romantiek - Love Island USA begint wanneer een groep vrijgezelle 'eilandbewoners' samenkomt in een prachtige villa in Fiji, klaar om een zomer vol liefde, vriendschappen en uiteindelijk relaties aan te gaan.

19 september: Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (seizoen 1) - Reality-TV - In dit programma gaat een onverwachte groep helden het avontuur van hun leven aan. Overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Allemaal kennen ze een vorm van bekendheid, maar eenmaal op het strand maakt dat niets meer uit en zijn ze op zichzelf aangewezen.

Lees ook
Komende week op Disney+: Een aanbod aan spectaculaire nieuwe series
Naast de reguliere line-up lanceert de streamingdienst een gloednieuwe, magische serie.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij onder de indruk van het aanbod van Prime Video?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen