search
Bikkelharde misdaadserie keert na twee jaar terug en is een goede reden om SkyShowtime te nemen
Series / Specials

Bikkelharde misdaadserie keert na twee jaar terug en is een goede reden om SkyShowtime te nemen

Sylvester Stallone is terug voor het tweede seizoen van 'Tulsa King'.

Heb je nog geen SkyShowtime? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. Het is namelijk eindelijk zover: seizoen 2 van de megahit Tulsa King gaat bijna in première. Wij beantwoorden vijf brandende vragen.

Waar gaat Tulsa King over?


In Tulsa King volgen we Dwight "The General" Manfredi (Sylvester Stallone), een invloedrijke maffiabaas uit New York. Wanneer hij na 25 jaar uit de gevangenis komt, krijgt hij niet zomaar zijn oude positie terug. In plaats daarvan wordt hij naar Tulsa, Oklahoma gestuurd, om een nieuw imperium op te bouwen.

Dwight moet zich aanpassen aan deze nieuwe omgeving, ver weg van de stad en verwijderd van zijn vertrouwde maffiacontext. Hij moet de onderwereld van Tulsa naar zijn eigen hand weten te zetten. Dit doet hij op creatieve manieren, maar confrontaties met rivaliserende bendes, wetshandhavers en oude vijanden maken het hem niet makkelijk.

Waar eindigde seizoen 1?


Seizoen 1 eindigde met een dodelijke confrontatie tussen Dwight en Caolan Waltrip, wat een einde maakte aan Waltrips heerschappij over Tulsa. Daarna werd Dwight verraden wordt door zijn minnares en ATF-agent Stacy, waardoor hij werd gearresteerd. De toekomst van zijn imperium is hierdoor wankel.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 2?


Er is officieel nog niets bekend over het plot van seizoen 2, maar we kunnen wel logisch nadenken. Het feit dat Dwight gearresteerd is, wijst erop dat het seizoen zich voor een groot deel zal focussen op een juridische strijd. Ook zal het seizoen wederom focussen op de band tussen Dwight en zijn dochter Tina.



Kun je het seizoen bingen?


Nee, helaas kun je het seizoen niet in één keer afkijken. De afleveringen verschijnen namelijk wekelijks.

Voor wie is dit een aanrader?


Tulsa King is een grote aanrader voor fans van criminele misdaadseries, vooral rondom criminele imperiums en machtsstrijden. Als je houdt van series als Sons of Anarchy, Breaking Bad en Yellowstone moet je deze absoluut gezien hebben.

Seizoen 2 van Tulsa King is vanaf woensdag 18 september te zien op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Tulsa King: kijken of skippen?

  • Kijken!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ik skip deze

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen