search
Grote en geliefde hitserie op Netflix gaat deze week eindelijk verder
Series / Nieuws

Grote en geliefde hitserie op Netflix gaat deze week eindelijk verder

Emily maakt weer indruk, zowel in Parijs als op Netflix

De geliefde serie Emily in Paris is terug! Deze populaire Netflix-show, vol romantische drama's en hilarische cultuurclashes, heeft wereldwijd vele harten veroverd. Voordat je het nieuwe seizoen begint, zijn er vijf belangrijke vragen die je moet weten.

Waar gaat de serie over?


In Emily in Paris volgen we Emily Cooper, een Amerikaanse marketingexpert, die naar Parijs verhuist voor een baan bij een prestigieus Frans bedrijf. Haar leven wordt al snel een mix van professionele uitdagingen, culturele verschillen en persoonlijke romances. De serie draait om haar avonturen in de lichtstad en de manier waarop ze balanceert tussen werk, liefde en vriendschappen.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gecreëerd door Darren Star, de man achter iconische titels zoals Sex and the City en Beverly Hills, 90210. Zijn kenmerkende stijl van glamoureuze locaties en charismatische personages komt duidelijk naar voren in Emily in Paris, waar mode, relaties en carrière centraal staan.

Wie spelen er in de serie?


Lily Collins schittert in de hoofdrol als Emily Cooper. Ze is ook bekend van haar werk in Love, Rosie en The Mortal Instruments. Philippine Leroy-Beaulieu speelt Emily's strenge maar stijlvolle baas Sylvie, die ook bekend is van haar rol in Call My Agent!. Lucas Bravo speelt Gabriel, de knappe chef-kok en Emily's love interest, en heeft ook de film Ticket to Paradise op zijn naam staan.

Voor wie is deze serie?


Emily in Paris is perfect voor fans van romantische komedies en dramatische series die zich afspelen op glamoureuze locaties. Als je genoten hebt van Sex and the City of The Bold Type, zul je deze serie zeker waarderen. De mix van mode, romantiek en humor maakt het een heerlijk luchtige kijkervaring.

Is de serie te bingen?


Op dit moment heeft Emily in Paris vier seizoenen met in totaal 40 afleveringen. De gemiddelde lengte van een aflevering is ongeveer 30 minuten, wat betekent dat je de hele serie in zo’n 20 uur kunt bingewatchen. Ideaal voor een regenachtig weekend!



Vanaf donderdag 12 september 2024 kun je het nieuwe seizoen van Emily in Paris exclusief streamen op Netflix.

Lees ook
Eindelijk kun je een van de meest geliefde series op Netflix kijken: "Met nieuwe frusterende vijanden"
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de vijf afleveringen nu al gebingewatched?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen