search
Na 'Rebel Moon' en 'Army of the Dead' keert Zack Snyder deze week terug op Netflix met nieuwe fantasyserie
Series / Nieuws

Na 'Rebel Moon' en 'Army of the Dead' keert Zack Snyder deze week terug op Netflix met nieuwe fantasyserie

Godenstrijd en epische actie in Zack Snyders nieuwe geanimeerde avontuur.

Na het "succes" van Rebel Moon en Army of the Dead is Zack Snyder terug met een nieuwe serie die alles heeft: epische actie, mythische werelden en een strijd tussen goden! Maar wat kun je verwachten van Twilight of the Gods? Hier zijn vijf belangrijke dingen die je absoluut moet weten voor je begint met kijken.

Waar gaat de serie over?


Twilight of the Gods speelt zich af in een wereld vol Noorse mythologie, waar goden, reuzen en sterfelijke helden vechten om het lot van het universum. Het verhaal volgt een groep epische personages die verwikkeld raken in een allesbepalende strijd tijdens de Ragnarök, het einde der tijden. Verwacht spectaculaire gevechten en magische wezens in deze actievolle fantasyserie.

Wie heeft de serie gemaakt?


Zack Snyder, bekend van blockbusters als 300 en Justice League, is de regisseur en mede-schrijver van Twilight of the Gods. Hij heeft samengewerkt met Jay Oliva, een ervaren animatieregisseur die eerder werkte aan projecten als Batman: The Dark Knight Returns. Samen brengen ze een mix van visueel indrukwekkende scènes en diepgaande mythologische verhalen naar het scherm.

Wie spelen er in de serie?


De stemmencast van Twilight of the Gods bevat enkele grote namen. Sylvia Hoeks, bekend van Blade Runner 2049, speelt de godin Sif. Stuart Martin, die eerder te zien was in Army of Thieves, leent zijn stem aan Thor. Pilou Asbæk, bekend als Euron Greyjoy uit Game of Thrones, spreekt Loki in, de sluwe god van het onheil.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor liefhebbers van epische fantasy, vooral als je fan bent van mythologie zoals in American Gods of de actievolle stijl van Zack Snyders eerdere werk, zoals 300. De mix van goddelijke drama's en epische veldslagen maakt dit een must-see voor fantasy- en actieliefhebbers.

Is de serie te bingen?


Twilight of the Gods bestaat uit 10 afleveringen van elk ongeveer 45 minuten. Dit betekent dat je ongeveer 7,5 uur nodig hebt om de hele serie te bingewatchen, ideaal voor een weekend vol spanning en mythologische actie.



Vanaf donderdag 19 september 2024 kun je Twilight of the Gods exclusief streamen op Netflix.

Lees ook
Na ruim een half keert het Marvel Cinematic Universe eindelijk terug op Disney+
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Twilight of the Gods: op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen