search
Nieuwe update over 'A Knight of the Seven Kingdoms'
Series / Nieuws

Nieuwe update over 'A Knight of the Seven Kingdoms'

De nieuwste spin-off uit de wereld van Westeros brengt een nieuwe update.

De drie novelles die George R.R. Martin heeft geschreven over Ser Duncan en zijn schildknaap Egg, de toekomstige koning Aegon V, spelen zich af tussen de tijd van koning Viserys (House of the Dragon) en koning Robert Baratheon (Game of Thrones). Het verhaal is dus een uitstekende kandidaat om de wereld van Westeros verder uit te diepen.

De hoofdrollen worden gespeeld door de boomlange Peter Claffey, die Dunk speelt, en Dexter Sol Ansell speelt de schildknaap Egg. Het tweetal beleeft allerlei avontuen tijdens hun reizen door Westeros.

Nieuwe opnames


ComicBook bericht dat het filmen is afgerond. De productie ging in Belfast van start in juni. Dit betekent dat de post-productieperiode is aangebroken, samen met eventuele nieuwe opnames.

Knight of the Seven Kingdoms telt zes afleveringen en het eerste seizoen brengt de eerste novelle op het scherm. De verwachting is dat de serie in 2025 uitkomt, waardoor er een goede opvulling ontstaat voor House of the Dragon. Het derde seizoen van die serie wordt in 2026 verwacht.

Boeken


George R.R. Martin is zeer te spreken over deze nieuwste verfilming. Zo deed hij aan THR de uitspraak dat "de personages eruitzien alsof ze uit de pagina's van mijn boeken zijn gewandeld".

Bekijk op instagram



A Knight of the Seven Kingdoms wordt in de loop van 2025 verwacht.

Lees ook
Dit is waar 'A Knight of the Seven Kingdoms' over gaat: de nieuwe 'Game of Thrones'-serie
Het verhaal belooft zeer spannend en avontuurlijk te gaan worden.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Knight of the Seven Kingdoms: op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen