search
Volgende 'The Walking Dead' komt met nieuwe trailer en vette poster
Series / Trailer

Volgende 'The Walking Dead' komt met nieuwe trailer en vette poster

Daryl wordt herenigd met zijn oude vriendin Carol in een spetterend nieuw seizoen.

De spin-off van The Walking Dead over Daryl Dixon (Norman Reedus) start binnenkort met het tweede seizoen. De nieuwe trailer is inmiddels online te bekijken, samen met nieuwe posters.

Het fan-favoriete personage Carol (Melissa McBride) is terug en zij zet de strijd voort tegen de schurken uit het eerste seizoen. Seizoen 2 gaat direct verder na het eerste seizoen.

Noodzakelijk


Daryl worstelt met zijn keuze om in Frankrijk te blijven, maar zijn aanwezigheid is noodzakelijk. Genets (Anne Charriers) beweging wordt groter, waardoor een conflict met de Union of Hope onvermijdelijk is.

Carol is op zoek naar haar goede vriend en moet daarbij, blijkens de trailer, nodige obstakels bij overwinnen. Het is echter duidelijk dat het tweetal elkaar weer zal vinden.

Overig


Naast Norman Reedus en Melissa McBride zien we onder andere Clémence Poésy en Louis Puech Scigliuzzi terug. David Zabel is showrunner en uitvoerend producent. Deze laatste taak deelt hij met Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman en Steve Squillante.



Seizoen 2 van The Walking Dead: Daryl Dixon gaat op 29 september van start op het Amerikaanse streamingplatform AMC+. In Nederland is de serie op STAR Channel te zien, maar er is nog geen datum voor bekendgemaakt. STAR Channel kun je ontvangen via, onder andere, Ziggo (kanaal 11).

Lees ook
Alle 12 series van 'The Walking Dead' gerangschikt volgens het IMDb-cijfer
Er zijn al 12 series gemaakt in de 'The Walking Dead'-franchise en hier zijn ze van goed naar slecht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij nog enig idee wat ze allemaal met TDW doen?

  • Ja, natuurlijk

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik ben compleet afgehaakt

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen