search
De Netflix Top 10 is voor de tweede keer prooi voor kijkcijferkanon van jewelste
Series / Nieuws

De Netflix Top 10 is voor de tweede keer prooi voor kijkcijferkanon van jewelste

De veel bekeken komedieserie Emily in Paris staat in korte tijd weer bovenaan de lijst.

Vorige week is de tweede reeks met vijf afleveringen van seizoen vier van Emily in Paris online gekomen op Netflix. Het gevolg is dat het kijkcijferkanon opnieuw bovenaan de Netflix Top 10 staat.

De afgelopen weken stond de komedieserie al bij de bovenste titels in de lijst. Het gevolg is dat de serie The Perfect Couple genoegen moet nemen met de tweede plaats.

Seizoen 4


Uiteraard zijn er weer voldoende ontwikkelingen te zien in het nieuwe seizoen. De fans zullen er ongetwijfeld van smullen. Degenen die geduld hebben gehad, kunnen nu het complete vierde seizoen gaan bingewatchen. Er zijn tien afleveringen.

De eerste aflevering van de vijf nieuwe afleveringen heet "Last Christmas" en daarna volgen "Lost in Translation", "Back on the Crazy Horse", "Roman Holiday" en "All Roads Lead to Rome".

Nu te zien


Net als de eerdere seizoenen, wordt ook seizoen vier niet echt goed ontvangen. De serie is er duidelijk voor de fans. Op de Tomatometer staat de complete serie op een 62 procent, met een 4,4 als gemiddelde beoordeling. Je vindt de nieuwe afleveringen nu op Netflix.



De synopsis: Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Lees ook
Veel Netflix-kijkers stemmen af op een waargebeurd verhaal: "de film die 2020 verdiende"
De romantische dramafilm 2 Hearts staat gelijk hoog in de Netflix top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Emily in Paris: heb jij gewacht op het moment dat alle 10 afleveringen online stonden?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen