search
Ontdek de Top 4 beste series van dit moment op NPO die je niet mag missen
Series / Specials

Ontdek de Top 4 beste series van dit moment op NPO die je niet mag missen

Ontdek vier fantastische thrillers en misdaadseries op NPO Start/ Plus.

Veel film- en serieliefhebbers hebben hoogstwaarschijnlijk één of meerdere abonnementen op grote streamingdiensten zoals Netflix, Prime Video of Disney+. De prijzen voor deze abonnementen kunnen hoog oplopen, maar gelukkig is er een alternatief. De Nederlandse NPO Start heeft namelijk een aanbod van talloze fantastische series.

Rules of the Game



Deze eerste kijktip is een fantastische miniserie: Rules of the Game. Er is één seizoen van vier afleveringen, die elk ongeveer 55 minuten duren, beschikbaar om te streamen op NPO Plus.

Rules of The Game volgt Hr-manager Maya. Ze heeft een nieuwe baan bij Fly Dynamic en probeert hier de bedrijfscultuur te verbeteren. Ze ontdekt echter al snel dat er geheimen zijn die ernstige misstanden verbergen.



Trom



De tweede kijktip van dit artikel is de Scandinavische Trom. Het eerste seizoen van deze thriller bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 40 minuten. Uiteraard is de serie te streamen op NPO Plus.

In Trom wordt journalist Hannis Martinsson geconfronteerd met een mysterieus bericht. De milieuactiviste Sonja beweert namelijk dat hij haar vader is en stelt dat ze zijn hulp nodig heeft. Hannis reist af naar de Faeröer Eilanden, maar vindt daar alleen het levenloze lichaam van Sonja.



Baptiste



Een andere fantastische misdaadserie op NPO Plus is Baptiste. Let wel op dat alleen seizoen 2 te streamen is op NPO Plus.

Baptiste vertelt het verhaal van de Franse rechercheur Julien Baptiste. Hij moet de zaak van de verdwijning van twee zoons van een Britse ambassadeur oplossen. Zijn taak wordt met de dag moeilijker door het corrupte politiekorps en alle aandacht van de media.



Manhunt



De laatste kijktip is de Britse Manhunt. Van deze serie staan twee seizoenen op NPO Plus. Seizoen 1 bestaat uit drie afleveringen en seizoen 2 uit vier.

De serie volgt inspecteur Colin Sutton, een Britse detective. Samen met zijn team moet hij de gruwelijkste moordzaken in hartje Londen onderzoeken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen