search
Must-watch: 4 geweldige Netflix-series die je waarschijnlijk nog niet hebt ontdekt
Series / Nieuws

Must-watch: 4 geweldige Netflix-series die je waarschijnlijk nog niet hebt ontdekt

Ontroering, spanning, actie… Deze vier verborgen aanraders hebben het allemaal.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

The Serpent



In 2021 kwam deze meeslepende dramaserie naar Netflix. Het publiek heeft goedkeuring laten blijken op Rotten Tomatoes, wat zichtbaar is in de goede score van 81%.

In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de 'hippie trail' van Zuid-Azië verkennen. The Serpent is een serie gebaseerd op ware gebeurtenissen.



Lucifer



Velen zijn bekend met het verhaal van de gevallen engel Lucifer, maar de vraag is of ze de zeer gewaardeerde serie op Netflix ook hebben gezien. Op Rotten Tomatoes is het met een score van 87% in elk geval zeker geslaagd.

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. Ontdek alle afleveringen van Lucifer.



Anne With an E



Deze ontroerende en aangrijpende serie is op Rotten Tomatoes erg geliefd bij het publiek en krijgt een hoge score van 91%. Stream alle drie de seizoenen op Netflix.

Een dapper weeskind met grote dromen vindt in Anne with an E een onverwacht thuis bij een ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op het boek Anne van het groene huis.



The Sinner



Hollywoodsterren Bill Pullman en Jessica Biel schitteren in deze mysterieuze dramaserie op Netflix. De serie is alom geliefd, en dat laat zich op Rotten Tomatoes vertegenwoordigen door een uitstekende score van 92%.

In de mysteryserie The Sinner ontrafelt een rechercheur de motieven achter verbijsterende misdaden.



Lees ook
De Netflix Top 10 is voor de tweede keer prooi voor kijkcijferkanon van jewelste
De veel bekeken komedieserie Emily in Paris staat in korte tijd weer bovenaan de lijst.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Netflix: ben jij sinds het eerste uur abonnee?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen