search
Eerste trailer 'Castlevania: Nocturne' S2 onthult premièredatum
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Castlevania: Nocturne' S2 onthult premièredatum

Netflix pakt groot uit met een nieuw hoofdstuk in de animatiewereld van Castlevania.

Castlevania is een naam die geen introductie nodig heeft. Konami bracht de franchise decennia geleden tot leven op de consoles van die tijd en groeide sindsdien uit tot een wereldwijd fenomeen.

Netflix heeft de laatste jaren flink bijgedragen aan een herleving van de franchise door een anime-serie rond het personage Alucard uit te brengen.

Mooi nieuws


Daarna volgde spinoff-serie Castlevania: Nocturne, waar binnenkort alweer een tweede seizoen van verschijnt. En daar is nu een eerste trailer én de premièredatum voor onthuld.

Deze update luidt het begin in van Geeked Week, waarin een hoop onthuld gaat worden over diverse Netflix-titels zoals Cobra Kai en Uglies.

Topgames als inspiratie


Het eerste seizoen van Castlevania: Nocturne is alweer een hele tijd te streamen op Netflix. Het werd aangekondigd in mei 2021, vlak nadat de oorspronkelijke serie tot zijn einde kwam.



[i[Nocturne[/i] is losjes gebaseerd op de games Castlevania: Rondo of Blood (1993) en vervolg Symphony of the Night. Het eerste seizoen verscheen in september 2023 en werd door zowel critici als publiek met veel lof ontvangen.

Franse bloedzuigers


De serie vertelt het verhaal van Richter Belmont, een afstammeling van Trevor en Sypha. We volgen de vampierjager tijdens de Franse Revolutie, die wemelt van de bloedzuigers.

Castlevania: Nocturne is vanaf januari 2025 te streamen op Netflix.

Lees ook
Deze Vampieren-serie is 'zo fris als een nieuw geopende ader' volgens de critici op RT
Interview with the Vampire is erg populair bij de beste critici op Rotten Tomatoes.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij een echte Castlevania-fan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen