search
Leent 'Silo' seizoen 2 zomaar een personage uit een bekende tv-serie uit 2004?
Series / Nieuws

Leent 'Silo' seizoen 2 zomaar een personage uit een bekende tv-serie uit 2004?

Seizoen 2 van Silo introduceert nieuw personage en hij lijkt heel erg op iemand die we al kennen.

Vorig jaar kwam het eerste seizoen van Silo uit en kijkers waren meteen super enthousiast. Het duurde dan ook niet lang voordat het tweede seizoen werd aangekondigd, maar er blijkt dat er een overlap is tussen een nieuw personage en een oude serie.

Silo is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Hugh Howey en vertelt het verhaal van een gemeenschap die in een grote silo leeft om de apocalyptische wereld te overleven.

Grote veranderingen voor seizoen 2


Seizoen 2 zal zich niet alleen maar afspelen in Silo-18, wat betekent dat er ruimte is voor nieuwe verhaallijnen en personages. De serie heeft zelfs al bevestigd dat Steven Zahn te zien zal zijn in seizoen 2 als een nieuwe hoofdrolspeler.

Zijn personage heet Solo en hoewel we dit personage uiteraard nog niet ontmoet hebben, doet hij ons al wel aan iemand denken. Namelijk aan Desmond uit Lost.

Desmond vs. Solo


Beide series spelen zich af in een geïsoleerde locatie met personages die niet de volledige waarheid weten. Daar houden de overeenkomsten echter niet op. Desmond en Solo hebben namelijk ook allebei vele jaren in isolatie doorgebracht.



Desmond wordt gevonden door enkele mensen van het eiland nadat de ingang van zijn bunker opgeblazen is. Ook Solo wordt gevonden door een ander personage en zal duidelijk worden dat hij jarenlang alleen gewoond heeft in Silo-18.

Apple TV+


Silo is te streamen op Apple TV+.

Lees ook
Een van de beste series is 'Silo' uit 2021 en deze krijgt nu goed nieuws
De stakingen zorgden voor heel wat problemen bij Silo, maar nu is er eindelijk weer goed nieuws.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Silo is een van de beste series van de laatste 5 jaar

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen