search
Deze serie uit 2022 eindigde veel te vroeg en verdiende meer
Series / Specials

Deze serie uit 2022 eindigde veel te vroeg en verdiende meer

Vanessa Bayer bedacht 'I Love That for You', die gebaseerd is op haar persoonlijke ervaring.

Vanessa Bayer was jaren een van de castleden van Saturday Night Live. In 2017 nam ze afscheid van het programma en begon ze aan andere projecten te werken. Een van die projecten was de komedieserie I Love That for You uit 2022, die veel te vroeg eindigde.

I Love That for You werd gemaakt en geproduceerd door Bayer en Jeremy Beiler. Bayer speelt ook de hoofdrol in de serie als Joanna Gold. Het verhaal is geïnspireerd door Bayer's persoonlijke ervaring met kinderkanker.

Verhaal


Naast Bayer bestaat de hoofdcast van I Love That for You uit onder meer Molly Shannon, Paul James, Matt Rogers, Punam Patel en Jenifer Lewis met onder andere Matt Malloy, Bess Armstrong en Jason Schwartzman in terugkerende rollen.

De serie volgt Joanna, een presentatrice voor het winkelkanaal SVN, die kinderkanker overwon om deze droomjob te hebben. Wanneer ze te horen krijgt dat ze haar droomjob kan verliezen, begint ze te liegen dat haar kinderkanker is teruggekomen om haar baan te behouden.

Eén seizoen


I Love That for You ging in première in 2022 en werd een jaar later, na één seizoen, geannuleerd, ondanks de positieve recensies. We kregen dus maar acht afleveringen te zien van deze serie, die grappig, donker en charmant is.



Op Rotten Tomatoes heeft de serie een score van 81%. De consensus op de website luidt: "Inconsistentie en een slecht gedefinieerde cast kunnen deze comedy moeilijk te waarderen maken, maar het biedt volledig wat nodig is als een langverwachte etalage voor Vanessa Bayer."

Kijken?


Wil je I Love That for You zien? Je kan de serie op dit moment niet vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.

Lees ook
Deze mysteryserie met 86% op Rotten Tomatoes stopte veel te vroeg
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

I Love That for You verdiende meer!

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen