search
Bioscoophit die werd afgekraakt door de critici dendert de Top 10 binnen van HBO Max
Films / Nieuws

Bioscoophit die werd afgekraakt door de critici dendert de Top 10 binnen van HBO Max

Deze boekverfilming werd een hit van jewelste ondanks de mening van vele critici.

Delia Owens' boek 'Daar Waar de Rivierkreeften Zingen' (Where the Crawdads Sing) werd in 2022 verfilmd met Daisy Edgar-Jones in de hoofdrol. De critici waren niet te spreken over de film, maar het publiek had hier een andere mening over.

Where the Crawdads Sing is geregisseerd door Olivia Newman en geproduceerd door Reese Witherspoon. HBO Max omschrijft de serie als een mystery- en suspenseverhaal. Overige rollen worden gespeeld door onder andere Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt en Anha O'Reilly.

Ver uit elkaar


Zoals gezegd is er een enorm verschil in waardering van de verfilming. Where the Crawdads Sing laat een treurige 34% zien op de Tomatometer, maar de Popcornmeter slaat volledig anders uit. Het publiek geeft een bijna perfecte score van 96%. Het gaat hier om meer dan 5.000 beoordelingen van kijkers.

Volgens de critici is het grootste probleem van de film dat "de makers er niet in slagen om van het bronmateriaal een coherent verhaal te maken". De acteerprestatie van Edgar-Jones wordt unaniem geprezen.

Where the Crawdads Sing kun je bekijken op HBO Max.



Synopsis: Kya is een jonge vrouw die alleen woont in de moerassen van North Carolina. Wanneer de plaatselijke sportheld Chase (Harris Dickinson) dood wordt aangetroffen, wordt Kya van deze moord beschuldigd.

Lees ook
Nederlandse bioscoophit stormt de top 10 van Netflix binnen
Ook de actiefilm Miss Bala blijft het goed doen in de lijst met meest bekeken films op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Where the Crawdads Sing kijken op HBO Max?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen