search
Netflix onthult eerste trailer 'Heartstopper' seizoen 3
Series / Nieuws

Netflix onthult eerste trailer 'Heartstopper' seizoen 3

De populaire dramaserie van Netflix wordt na twee succesvolle seizoenen voortgezet.

Netflix heeft afgelopen week de eerste trailer onthuld voor het derde seizoen van de bejubelde jeugddramaserie Heartstopper. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Hayley Atwell, Jonathan Bailey en Eddie Marsan zijn allen toegevoegd aan de cast van de serie. In het nieuwe seizoen zien we hoe Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Connor) hun relatie naar het volgende niveau willen brengen.

Grote uitdaging


Maar naarmate ze dichter tot elkaar komen, krijgen ze met een grote uitdaging te maken. Charlie worstelt met zijn mentale gezondheid en Nick vindt het lastig om hem te helpen.

Atwell speelt de rol van Nicks tante, Marsan is de therapeut van Charlie en Bailey speelt een Instagram-beroemdheid waar Charlie een oogje op heeft.

Tienerstruggles


In het nieuwe seizoen wordt niet alleen de relatie tussen Charlie en Nick onder de loep gelegd, maar zien we ook de worstelingen van andere leerlingen van de Truham Grammar School.



William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Tobie Donovan, Jenny Walser, Rhea Norwood en Leila Khan zijn andere acteurs die de serie bevolken.

Najaarstraktatie


Het derde seizoen van Heartstopper is vanaf 3 oktober te streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen