search
Ontdek deze 4 verborgen en heftige actieseries op Netflix die je moet zien
Series / Nieuws

Ontdek deze 4 verborgen en heftige actieseries op Netflix die je moet zien

Torenhoge budgetten, extravagante decors, maar het heeft tot niet veel bekendheid geleid.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Crooks



Deze duistere Duitse misdaad- en actieserie is recentelijk nog op Netflix uitgekomen, maar heeft niet de aandacht gekregen die men zou verwachten. Op Rotten Tomatoes laten zowel publiek als pers hun goedkeuring blijken, te zien aan de score van 80%.

Crooks - Berlijn. Wenen. Marseille. Wat begon als een snelle overval, slaat om in een hectische race door Europa om een onbetaalbare schat in handen te krijgen.



Shadow and Bone



Eigenlijk zou je deze serie niet tot de "verborgen" series kunnen rekenen, ware het niet dat de nieuwigheid er vanaf is, en de bekendheid wat ondergesneeuwd is. de serie blijft echter onverminderd goed gewaardeerd. Het krijgt op Rotten Tomatoes een waarderingscijfer van 84%. Stream alle afleveringen op Netflix.

In de actie-fantasyserie Shadow and Bone blijkt een verweesde kaartenmaker een kracht te bezitten die het lot van de wereld kan bepalen.



Black Lightning



Dit is er weer zo een die de discussies flink doet opwaaien. Het publiek moet er eigenlijk weinig van weten, maar de critici komen superlatieven tekort. Het krijgt van de pers een uitmuntende score van 92%. Je ziet alle afleveringen van deze serie op Netflix.

Jefferson Pierce, rector en voormalige superheld, komt weer in actie als de legendarische Black Lightning wanneer zijn familie wordt bedreigd door een bende.



Marco Polo



De lijst wordt afgesloten met deze, door het publiek zeer geliefde internationale actieserie op Netflix. Het krijgt op de Popcornmeter de nagenoeg perfecte score van 93%.

Marco Polo is gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger aan het hof van Kublai Khan en speelt zich af in een wereld vol hebzucht, verraad en intriges.



Lees ook
4 verborgen actieseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt
Deze vier actieseries zijn hoog in intensiteit en doen je hartslag flink verhogen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij blij met dit soort tips?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen