search
Psychologische thriller stoot direct door naar de koppositie in de Top 10 van Prime Video
Films / Nieuws

Psychologische thriller stoot direct door naar de koppositie in de Top 10 van Prime Video

Deze film staat direct bij binnenkomst op de eerste plaats.

In 2023 kwam deze verfilming van het boek van Karen Dionne uit. The Marsh King's Daughter heeft een opvallende cast met onder andere 'Star Wars'-ster Daisy Ridley en Ben Mendelsohn, die we kennen uit het MCU.

The Marsh King's Daughter is geregisseerd door Neil Burger en het scenario is geschreven door Elle Smith en Mark L. Smith. Naast Ridley en Mendelsohn zien we Garrett Hedlund, Caren Pistorius, Brooklynn Prince en Gil Birmingham in belangrijke rollen.

Ontvangst


The Marsh KIng's Daughter wordt sinds kort op diverse streamingplatforms aangeboden. Op Rotten Tomatoes zijn de kijkers tevreden over de film. De Popcornmeter laat een score zien van 73%.

De critici zijn daarentegen minder onder de indruk: een schamele 43% is het eindoordeel. "'The Marsh King's Daughter' begint veelbelovend, maar lijdt onder het trage tempo en het onhandige einde," luidt de consensus.

Waar te bekijken?


Je kunt The Marsh King's Daughter streamen op Prime Video.



Synopsis: Helena (Ridley) woont met haar vader Jacob (Mendelsohn) en haar moeder Beth (Caren Pistorius) in de moerassen van Michigan. Op een dag slaat Beth echter met Helena op de vlucht, wanneer Jacob afwezig is. Volgens Beth heeft Jacob zowel haarzelf als Helena in het verleden ontvoerd.

Lees ook
De nieuwste hit op Netflix is "psychologisch" en "duister" en pakt koppositie in de top 10
De serie Baby Reindeer lijkt dé serie van dit moment: de Britse serie staat nu bovenaan de Netflix Top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij The Marsh King's Daughter in de bioscoop gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen