search
Groot nieuws: Topserie van HBO officieel vernieuwd voor een 4e seizoen
Series / Nieuws

Groot nieuws: Topserie van HBO officieel vernieuwd voor een 4e seizoen

Als je serie maar goed genoeg scoort, kan je van verlenging van je serie uitgaan.

Het zal voor veel liefhebbers geweldig nieuws zijn dat HBO de succesvolle serie Industry heeft vernieuwd voor een vierde seizoen. De kijkcijfers zitten in de lift, dus reden genoeg voor een nieuw seizoen.

Het nieuws kwam vlak voor de een-na-laatste aflevering van seizoen drie, die komende maandag wordt uitgezonden. De seizoensfinale is verschoven naar een later tijdstip om ruimte te maken voor de nieuwste DC-serie op HBO, The Penguin.

Trotse makers


De makers van Industry, Mickey Down en Konrad Kay, reageerden enthousiast op het nieuws: "We zijn ontzettend blij en dankbaar voor het vertrouwen van HBO, het geweldige team bij Bad Wolf en onze fantastische cast en crew."

Ze vervolgden: "Dit stelt ons in staat om verder te groeien als makers, schrijvers en nu ook als regisseurs, terwijl we de serie naar een hoger niveau tillen. We kijken ernaar uit om in seizoen 4 dieper in het verhaal te duiken en de beste afleveringen tot nu toe te leveren."

Soms heeft een serie even tijd nodig


HBO's Industry, met Game of Thrones-ster Kit Harington, wist in seizoen drie een groter publiek aan te trekken door de serie in Amerika naar een later tijdstip op de zondagavond te verplaatsen. HBO meldde dat het aantal kijkers nu 40% hoger is dan in seizoen twee, met gemiddeld 1,6 miljoen kijkers per aflevering.



Bekijk alle afleveringen van de hitserie Industry op HBO Max.

Lees ook
Vierde 'Game of Thrones'-serie krijgt hoopvolle update
HBO werkt hard aan een nieuwe serie vol met Targaryens en draken.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben fan van Industry?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen