search
Netflix komt met onthullende trailer 'Squid Game' seizoen 2: "ben je er klaar voor"
Series / Trailer

Netflix komt met onthullende trailer 'Squid Game' seizoen 2: "ben je er klaar voor"

Het wachten is bijna voorbij. In december keert Squid Game terug voor het tweede seizoen.

Ruim drie jaar zit er tussen het eerste en tweede seizoen van de Netflix-serie Squid Game. Nadat seizoen 1 in september 2021 debuteerde, kunnen de vele fans van de "spelserie" eind 2024 inschakelen voor seizoen 2.

Netflix heeft nu een eerste echte trailer online gezet voor het nieuwe seizoen, waarin speler 456 weer terugkeert voor een nieuwe reeks dodelijke spellen. Dit keer neemt de winnaar een nog grotere hoofdprijs mee. De rest moet hun deelname met de dood bekopen.

"Klaar voor"


In de eerste trailer zien we meerdere teksten voorbij komen, waaronder "​​Het spel houdt nooit op" en "Ben je er klaar voor". Ook zien we de Noord-Koreaanse teksten "Krachtig, Energiek, Stevig" in beeld.

De synopsis: Drie jaar nadat hij Squid Game heeft gewonnen, besluit speler 456 om niet naar de Verenigde Staten te gaan en keert hij terug met een nieuw plan. Gi-hun duikt opnieuw in het mysterieuze overlevingsspel en begint weer aan een spel op leven en dood met nieuwe deelnemers om de prijs van 45,6 miljard won (zo'n 30 miljoen euro) te bemachtigen.

Bekende gezichten


Regisseur Hwang Dong-hyuk, die geschiedenis schreef tijdens de 74e Primetime Emmys® en de eerste Aziaat werd die Beste regie van een dramaserie won, is opnieuw de regisseur, schrijver en producent van de serie.



Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun en Gong Yoo hervatten hun rollen uit seizoen 1 met fantastische nieuwe castleden die de groep kleurrijke personages in het nieuwe seizoen completeren, zoals Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri en Won Ji-an.

Lees ook
Onthutsende en onthullende Netflix Original moet de streaming dienst in vuur en vlam zetten
Vijfdelige true-crime docuserie over de moord op Yara Gambirasio en de rechtszaak tegen de dader.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Squid Game of Wednesday?

  • Squid Game

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Wednesday

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen