search
De 'Tomb Raider'-serie van Netflix krijgt avontuurlijke en veelbelovende trailer
Series / Nieuws

De 'Tomb Raider'-serie van Netflix krijgt avontuurlijke en veelbelovende trailer

Lara Croft komt terug op een manier zoals we haar nog nooit gezien hebben.

Binnenkort presenteert Netflix een gloednieuwe serie over de bekende actieheldin Lara Croft in de avonturen van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft. De eerste beelden beloven veel spektakel.

Toen Eidos Interactive en Core Design in 1996 met een toen nog onbekend, nieuw computerspel op de markt kwamen, duurde het niet lang totdat Tomb Raider wereldwijd bekend werd. Het groeide uit tot een enorme franchise met veel vervolgdelen, merchandise en een aantal films.

Nieuwe generatie avonturiers


Slechts vijf jaar na het verschijnen van Tomb Raider, besloten producenten een live-action film te maken van het bekende computerspel met Hollywoodster Angelina Jolie in de hoofdrol. Het was een van de eerste, succesvolle verfilmingen van computerspellen.

Nu komt Netflix met het geanimeerde Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, met Captain America-ster Hayley Atwell als de stem van Lara Croft. De serie speelt zich af in het universum van de recente reeks reboot-games, die gestart werd in 2013.

Lara is back


De trailer laat zien dat Lara Croft weer helemaal terug is in haar element. Exotische locaties, spannende onthullingen en intense actie worden getoond, waarbij weinig aan de verbeelding wordt overgelaten.



Vanaf 10 oktober zie je het nieuwe Tomb Raider: The Legend of Lara Croft op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen