search
Deze scifi-actieknaller staat bijna een half jaar in de Top 10 van Prime Video
Series / Nieuws

Deze scifi-actieknaller staat bijna een half jaar in de Top 10 van Prime Video

De kijkers blijven duidelijk smullen van deze hit, gezien de constante aanwezigheid bovenaan de lijst.

Gameverfilmingen worden met veel zorg gemaakt, zoals bijvoorbeeld The Last of Us. De post-apocalyptische serie Fallout is geen uitzondering, want vriend en vijand is het erover eens: Prime Video heeft een topper neergezet.

Prime Video verwierf de rechten in 2020. Bethesda Game Studio werkte samen met 'Westworld'-makers Jonathan Nolan en Lisa Joy voor de productie. Nolan regisseerde tevens de eerste drie afleveringen van het seizoen, dat in totaal uit acht afleveringen bestaat. Prime Video omschrijft de serie als "actie, avontuur, science fiction en drama".

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes wordt de triomftocht van Fallout alleen maar bevestigd. De Tomatometer geeft 94% aan en de Popcornmeter blijft met 90% niet ver achter.

Critici zeggen het volgende: "De verfilming is een extensie van het spel en biedt een knaller van een kijkervaring, zowel voor bestaande fans als voor nieuwe kijkers".

Waar te zein?


Fallout is te streamen op Prime Video.



Synopsis: Tweehonderd jaar na een kernramp, besluit een naïeve bewoonster van een atoomkelder een kijkje boven de grond te nemen. Tot haar ontzetting treft ze een woestenij aan, die haar voor de nodige uitdagingen stelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen