search
Eerste poster 'Squid Game' seizoen 2 belooft nieuw gruwelijk en bloederig gevecht
Series / Posters

Eerste poster 'Squid Game' seizoen 2 belooft nieuw gruwelijk en bloederig gevecht

Het belooft er weer hevig aan toe te gaan in het mysterieuze overlevingsspel.

Squid Game is een Koreaanse survivalthriller die onverwacht een daverend internationaal succes werd. Het tweede seizoen start in december, waarin een nieuwe ronde met dodelijke spellen te zien zal zijn.

Netflix heeft op X de eerste poster geplaatst, die je hieronder kunt bekijken. De bekende doodskist is weer te zien en het lijkt er bloedig aan toe te zullen gaan.

Ontmantelen


Aan het einde van seizoen 1 besluit de hoofdpersoon Gi-hun (Lee Jung-jae) opnieuw deel te nemen aan het spel. Hij is vastbesloten om de organisatoren te ontmantelen, ondanks het feit dat hij gewonnen heeft en met een enorme geldprijs naar huis is gegaan.

De poster verklapt niet of er nieuwe spellen geïntroduceerd zullen worden, maar het lijkt een logische aanname. Naast het personage van Lee keren diverse andere personages uit het eerste seizoen terug.

Overig


Overige rollen worden onder andere gespeeld door Wi Ha-joon, Gong Yoo en Lee Byung-hun. De bedenker en regisseur van het eerste seizoen, Hwang Dong-hyuk, zal ook in het nieuwe seizoen optreden als schrijver en regisseur.

,

Seizoen 2 van Squid Game wordt op 26 december verwacht op Netflix. Het derde, tevens laatste seizoen van de hitserie zal in 2025 te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen