search
Ontdek de beste misdaadseries en drama's die je nu kunt streamen op NPO Start
Series / Specials

Ontdek de beste misdaadseries en drama's die je nu kunt streamen op NPO Start

Vier leuke series om direct te streamen op NPO Start: de beste misdaadseries en heftige drama's.

Als je de beste series wilt streamen, denk je vaak al meteen aan een abonnement op grote streamingdiensten zoals Netflix of Disney+. Toch staan er ook heel veel leuke aanraders op de Nederlandse NPO Start. In dit artikel lees je vier kijktips.

Beter wordt het niet



Eén van de nieuwste series op NPO Plus is de Nederlandse Beter wordt het niet. Op NPO Plus is één seizoen te streamen van 10 afleveringen die elk ongeveer een half uur duren.

In Beter wordt het niet verhuist David naar Berlijn om bij zijn vriendin te zijn. Echter, dan dumpt ze hem. Hij besluit om toch te blijven en een nieuw leven op te bouwen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.



Wisting



De tweede kijktip is de Noorse thrillerserie Wisting. De serie heeft drie seizoenen die allemaal te streamen zijn op NPO Plus.

Wisting gaat over de hoofdinspecteur William Wisting. Samen met zijn dochter Line, een misdaadjournaliste, onderzoekt hij de meest complexe moorden en vermissingen.



It's a Sin



Naast thrillers heeft NPO Plus ook een groot aanbod aan drama's. Een goede keuze uit dit genre is It's a Sin, een coming-of-age verhaal dat zich afspeelt in de jaren 80.

It's a Sin volgt drie verschillende tieners met hun eigen problemen. Zo gaat Ritchie Tozer studeren in Londen, loopt Roscoe weg van huis en probeert Colin Morris-Jones een carrière te maken als kleermaker.



The Capture



De laatste kijktip is de spannende misdaadserie The Capture. Seizoen 1 en seizoen 2 zijn te streamen op NPO Plus.

In The Capture moet inspecteur Rachel Carey de moeilijkste misdaden oplossen. Ze krijgt echter te maken met overtuigende deepfakes. Ze moet de juiste keuzes maken en vertrouwen op haar instincten om deze zaken op te lossen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen