search
De beste fantasyserie uit 2022 krijgt een vervolg
Series / Video/clip/featurette

De beste fantasyserie uit 2022 krijgt een vervolg

Dit jaar gaat het nieuwe seizoen van deze hit eindelijk in première.

Neil Gaimans strip The Sandman kreeg in 2022 eindelijk een live-actionversie, met Tom Sturridge in de titulaire hoofdrol. Het eerste seizoen was een daverend succes en het vervolg is binnenkort te bekijken.

De serie werd bijna 400 miljoen uren gestreamd in 2022 en stond wekenlang in de Top 10 van bestbekeken Engelstalige series. De casting en de visuele weergave werden alom geprezen. Netflix heeft nu een video online gezet die het productieproces van het tweede seizoen laat zien.

Onverfilmbaar


The Sandman werd voorheen als onverfilmbaar beschouwd, aangezien het verhaal zich afspeelt in de wereld van Morpheus, oftewel de Dreaming. Zijn wereld is per definitie een stuk vager dan de alledaagse realiteit die we allemaal kennen.

Volgens hoofdrolspeler Tom Sturridge en showrunner en uitvoerend producent Allan Heinberg zullen de kijkers de overige bewoners van de Dreaming leren kennen. Daarnaast zullen de nodige goden te zien zijn, die ook in de strips voorkomen.

Spectaculair


"De sets zijn spectaculair, de kostuums en de rekwisieten zijn spectaculair, het ziet er fantastisch uit," aldus Heinberg. Fans kunnen uitkijken naar indrukwekkend tweede seizoen.



Seizoen 2 van The Sandman wordt in de loop van 2024/2025 verwacht. Je kunt seizoen 1 ondertussen bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen