search
Top 4 (internationale) misdaadseries die je nu op NPO kunt bekijken
Series / Specials

Top 4 (internationale) misdaadseries die je nu op NPO kunt bekijken

Vier spannende misdaadseries die je kunt streamen op NPO Plus voor ultiem kijkplezier.

Wist je dat er super veel leuke en spannende series te streamen zijn op de Nederlandse NPO Start? Je hebt met deze dienst helemaal geen duur abonnement op een andere streamingdienst meer nodig! In dit artikel lees je vier interessante kijktips.

Time



De eerste kijktip is de misdaadserie Time. Het eerste seizoen bestaat uit vier afleveringen van ongeveer 45 minuten. Uiteraard is de serie te streamen op NPO Plus.

In Time wordt docent Mark Cobden veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf en moet hij leren overleven in een ruwe wereld. Tegelijk moet zijn cipier een moeilijke keuze maken: zijn carrière of zijn gezin.



Without Sin



Een andere goede misdaadserie op NPO Plus is Without Sin. Ook deze serie heeft vier afleveringen die ongeveer 45 minuten duren.

In Without Sin krijgt Stella een vreemd verzoek: de moordenaar van haar dochter wil dat ze hem komt bezoeken in de gevangenis. Tijdens het bezoek vertelt hij haar geheimen die alles veranderen. Wat is de waarheid?



Blackwater



Ook de Zweedse thriller Backwater is een goede aanrader. Op NPO Plus is het eerste seizoen, dat bestaat uit zes afleveringen van een uur, te streamen.

Blackwater speelt zich af tijdens de zomer van 1973. Annie Raft ontdekt een huiveringwekkende moordscène terwijl ze haar vriend in een commune opzoekt. Binnen de kortste keren is Annie de hoofdverdachte van de moord.



DNA



De laatste kijktip is de Deense thriller DNA. Zowel het eerste als het tweede seizoen van DNA zijn te streamen op NPO Plus.

DNA volgt het leven van rechercheur Rolf Larsen. Hij heeft een goed leven, maar alles verandert in één klap wanneer zijn dochter plotseling verdwijnt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen