search
Eerste recensies grappige 'High Potential': nieuwe favoriet of grote flop?
Series / Featured

Eerste recensies grappige 'High Potential': nieuwe favoriet of grote flop?

Nieuwe serie is ontvangen met enthousiasme door critici en nu te streamen.

Vandaag de dag komen er zo ontelbaar veel nieuwe series uit dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Het is dan ook heel lastig om een leuke nieuwe serie uit te kiezen. Onlangs hebben de beste critici op Rotten Tomatoes hun mening gegeven over de nieuwe High Potential.

Enkele dagen geleden is de gloednieuwe High Potential van maker Drew Goddard en showrunner Todd Harthan uitgebracht. In de hoofdrollen spelen Kaitlin Olson (Coyote Ugly), Daniel Sunjata (Take Me Out) en Javicia Leslie (Swim at Your Own Risk).

Rotten Tomatoes


In High Potential werkt de alleenstaande en briljante moeder Morgan als schoonmaakster. Als ze bewijs vindt van een onopgeloste misdaad, moet ze de politie helpen met hun onderzoek. Ze vormt samen met detective Karadec het perfecte team om de meest complexe misdaden op te lossen.

De critici op Rotten Tomatoes zijn net zo onder de indruk van High Potential als de politie is van Morgan en dit is terug te zien in de score. De serie schittert namelijk met een fantastische 85% (op het moment van schrijven).

"Oprecht grappig"


Als je op zoek bent naar een serie met goede humor, is High Potential een perfecte aanrader. Criticus Robert Lloyd van Los Angeles Times schrijft namelijk: "De serie is oprecht grappig en heel leuk, niet in de laatste plaats omdat Olson en Morgan er allebei veel plezier in lijken te hebben."



Ook het talent van Olson wordt herkend, onder andere door criticus Aramide Tunubu van Variety. Zij schrijft: "Met Olson in de hoofdrol en bekwame acteurs die haar ondersteunen, is de serie volwaardig."

Apple TV+


Ben je nieuwsgierig geworden naar High Potential? Stream de serie dan op Apple TV+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen