search
Kijken of skippen? Dit zeggen de eerste recensies over 'Tulsa King' seizoen 2
Series / Nieuws

Kijken of skippen? Dit zeggen de eerste recensies over 'Tulsa King' seizoen 2

Critici geven hun eerlijke mening over seizoen 2 van Tulsa King.

De laatste tijd is Taylor Sheridan heel populair geworden door zijn werk aan de hitserie Yellowstone en de spin-offs 1883 en 1923. Onlangs is het tweede seizoen van zijn Tulsa King uitgekomen. Is dit seizoen net zo goed als het eerste? Critici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

Het eerste seizoen van Tulsa King kwam eind 2022 uit en werd al snel zeer populair. Het duurde dan ook niet lang voordat seizoen 2 aangekondigd werd.

Rotten Tomatoes


In seizoen 2 keert Sylvester Stallone terug als Dwight "The General" Manfredi. Na 25 jaar komt hij uit de gevangenis en wordt hij gedwongen om naar Tulsa in Oklahoma te gaan. Langzaam maar zeker realiseert Dwight dat hij en de rest van zijn maffiabende niet dezelfde zienswijze delen. Daarom besluit hij zijn eigen bende op te zetten.

Het eerste seizoen scoorde een fantastische 79% op Rotten Tomatoes. Seizoen 2 overtreft dit met een perfecte 100% (op het moment van schrijven).

Net zo goed als The Sopranos


Alex Maidy van JoBlo's Movie Network is groot fan van seizoen 2: "Tulsa King is gewelddadig, grappig en de beste maffiaserie die sinds The Sopranos op televisie is verschenen."



Criticus Emiliano Basile van EscribiendoCine is onder de indruk van het talent van Stallone: "Hoewel het tweede seizoen van Tulsa King geen grote nieuwe ontwikkelingen introduceert ten opzichte van het eerste, laat Stallone opnieuw zien dat hij zijn personages nieuw leven kan inblazen."

Apple TV+


Ben je nieuwsgierig geworden naar het tweede seizoen van Tulsa King? Stream de serie dan op
Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen