search
Iconische jaren 80-serie start deze week al met seizoen 2 van de sterk ontvangen revival
Series / Nieuws

Iconische jaren 80-serie start deze week al met seizoen 2 van de sterk ontvangen revival

De comedyserie 'Frasier' keert terug voor een tweede seizoen van de succesvolle revival.

De iconische jaren 80-serie Frasier keert triomfantelijk terug met een tweede seizoen van zijn sterk ontvangen revival. Wat maakt deze show zo bijzonder, en waarom zou je er tijd voor vrijmaken? Hier zijn de vijf belangrijkste dingen die je wilt weten voordat je deze comedyduik neemt.

Waar gaat de serie over?


Frasier volgt het leven van Frasier Crane, een neurotische maar charmante psychiater, die na zijn tijd in Boston naar Seattle verhuist. Daar probeert hij een nieuw leven op te bouwen als radiopsycholoog, terwijl hij zich verzoent met zijn familie en vrienden. In de revival zien we hoe Frasier probeert zijn leven opnieuw uit te vinden na vele jaren weg te zijn geweest.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is oorspronkelijk gecreëerd door David Angell, Peter Casey en David Lee, die eerder succes hadden met Cheers, waar Frasier's karakter voor het eerst werd geïntroduceerd. De revival wordt geleid door Chris Harris en Joe Cristalli, die bekend zijn van hun werk aan series zoals How I Met Your Mother.

Wie spelen er in de serie?


Kelsey Grammer keert terug in zijn iconische rol als Frasier Crane, een rol die hem wereldwijde erkenning en meerdere Emmy Awards opleverde. Jack Cutmore-Scott speelt Frasier's zoon Freddy, die worstelt met zijn eigen levenspad. Daarnaast zien we Nicholas Lyndhurst als Alan Cornwall, een oude vriend van Frasier, bekend van zijn rol in de Britse serie Only Fools and Horses.

Voor wie is deze serie?


Frasier is een must-see voor fans van intelligente komedies met een mix van scherpe dialogen en hartverwarmende momenten. Als je hebt genoten van series zoals The Big Bang Theory, dan zul je zeker genieten van de slimme humor en karakterontwikkeling in deze revival.

Is de serie te bingen?


Het tweede seizoen van de Frasier revival bestaat uit 10 afleveringen van elk ongeveer 30 minuten. Met in totaal slechts vijf uur aan komisch goud, is deze serie perfect om in één weekend te bingen.



Vanaf maandag 23 september 2024 kun je de iconische serie Frasier exclusief streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen