search
Nieuwe grote Netflix-serie maakt deze week zijn debuut en moet top 10 in vuur en vlam zetten
Series / Nieuws

Nieuwe grote Netflix-serie maakt deze week zijn debuut en moet top 10 in vuur en vlam zetten

Een onwaarschijnlijke liefde ontluikt tussen een uitgesproken vrouw en een onconventionele rabbijn.

Wat gebeurt er wanneer een uitgesproken, agnostische vrouw verliefd wordt op een onconventionele rabbijn? In Nobody Wants This ontdek je het in een hilarische, hartverwarmende romantische komedie. Lees verder om te ontdekken waar deze serie over gaat, wie er aan meewerkten, en waarom je dit zeker moet zien!

Waar gaat de serie over?


Nobody Wants This volgt het leven van Joanne, een uitgesproken en agnostische vrouw die onverwachts een romantische band ontwikkelt met Noah, een onconventionele rabbijn. Terwijl hun relatie zich ontwikkelt, worden ze geconfronteerd met allerlei hilarische en emotionele uitdagingen die voortkomen uit hun verschillende achtergronden en overtuigingen.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gecreëerd door Erin Foster, bekend van haar semi-autobiografische stijl en scherpzinnige humor. Samen met Steven Levitan, de maker van Modern Family, en een team van ervaren schrijvers en producenten, brengt ze deze unieke romantische komedie tot leven.

Wie spelen er in de serie?


Kristen Bell speelt de rol van Joanne, de uitgesproken hoofdpersoon. Bell is alom bekend van The Good Place en Veronica Mars. Adam Brody speelt de rol van Noah, de onconventionele rabbijn, een rol die ver afstaat van zijn bekendheid als Seth Cohen in The O.C.. Justine Lupe, bekend van Succession, speelt Morgan, een vriend van het koppel, terwijl Timothy Simons, die vooral bekend is van Veep, de rol van Sasha vertolkt.

Voor wie is deze serie?


Als je houdt van romantische komedies met een twist, zoals Crazy Ex-Girlfriend of Younger, dan is Nobody Wants This zeker iets voor jou. Deze serie is perfect voor kijkers die humor waarderen in verhalen over onwaarschijnlijke liefdes en culturele botsingen.

Is de serie te bingen?


Met één seizoen bestaande uit tien afleveringen van elk ongeveer 30 minuten, is Nobody Wants This perfect te bingen. Je kunt binnen vijf uur volledig opgaan in deze unieke liefdesverhaal, ideaal voor een weekend binge-sessie!



Vanaf donderdag 26 september 2024 kun je de romantische komedie Nobody Wants This exclusief streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen