search
Veelbelovende Amerikaanse drama film nu te streamen
Series / Nieuws

Veelbelovende Amerikaanse drama film nu te streamen

His Three Daughters op Netflix is een ontroerend drama over drie zussen en hun zieke vader.

Sinds vrijdag 20 september is Netflix een Amerikaans drama rijker. His Three Daughters is een ontroerende film waarin familiedynamiek centraal staat. De film volgt drie zussen die hun zieke vader helpen, en ondertussen aan hun eigen relatie werken.

De film is geregisseerd door Azazel Jacobs, een Amerikaanse filmregisseur en scenarioschrijver. Andere werken van hem zijn onder andere French Exit, The Lovers en Nobody Needs to Know. Voor His Three Daughters deed hij niet alleen de regie, hij heeft de film ook geschreven en zat achter de productie ervan.

Verhaal


Vincent is ongeneselijk ziek en zijn strijd tegen kanker bereikt zijn einde. In zijn flat krijgt hij palliatieve zorg. Katie, Rachel en Christina, zijn drie dochters, komen hierdoor samen in zijn appartement.

Het naderende afscheid zorgt ervoor dat de zussen moeten herenigen. De vrouwen worden gedwongen elkaar onder ogen te komen, wat voor vele spanningen zorgt tussen de drie.

De cast


De rol van Katie wordt vertolkt door Carrie Coon, die in 2014 haar televisie doorbraak maakte met een hoofdrol in The Leftovers. Elisabeth Olsen, ook bekend van onder andere Martha Marcy May Marlene, speelt de rol van Christina. Rachel wordt gespeeld door Natasha Lyonne, die je kunt kennen van onder andere Pokerface. Wide Angle-acteur Jay O. Sanders speelt Vincent.

De film ging in première op het Toronto International Film Festival op 9 september van 2023. His Three Daughters wordt goed ontvangen en heeft op Rotten Tomatoes een score van 97%. Op IMDB wordt de film bekroond met 7,3.

Benieuwd naar deze ontroerende drama? Hij is nu te streamen op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen