search
Loeispannende actiethriller met Brad Pitt giert de Top 10 van HBO Max binnen
Films / Nieuws

Loeispannende actiethriller met Brad Pitt giert de Top 10 van HBO Max binnen

Deze razendsnelle en kleurrijke film met de nodige zwarte humor is prima geschikt voor een avondje ontspanning.

Toen de actiefilm Bullet Train in 2022 in de bioscopen verscheen, wist het publiek zonder moeite de weg te vinden. De verfilming van Kōtarō Isaka's gelijknamige boek leverde een spetterende film op. Momenteel staat Bullet Train op de derde plaats in de Top 10. HBO Max omschrijft de productie als een "thriller met een hoog octaangehalte" en "actie en humor".

David Leitch, bekend van onder andere Deadpool 2, is de regisseur. De ensemblecast bestaat uit Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Joey King, Brian Tyree Henry, Andre Koji, Hiroyuki Senada en Sandra Bullock.

Ontvangst


Niet alle critici waren onder de indruk van Bullet Train, aangezien de Tomatometer blijft steken op een schamele 53%. De Popcornmeter geeft echter 76% aan: het publiek ziet het duidelijk anders.

Het oordeel van de critici luidt: "'Bullet Train' heeft een kleurrijke bezetting en een hoog tempo. Dit is bijna afdoende om de film op gang te houden, nadat deze van het spoor raakt".

Waar te zien?


Bullet Train kun je zien op HBO Max.



Synopsis: Ladybug (Brad Pitt) is een huurmoordenaar wiens laatste twee opdrachten niet goed zijn afgelopen. Hij moet van zijn baas een koffer met contant geld ophalen in een rijdende hogesnelheidstrein. Gezien de worsteling met zijn werk ziet hij dit totaal niet zitten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen