search
Eerste recensies 'Twilight of the Gods': is deze animatieserie een topaanrader of juist een flop?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'Twilight of the Gods': is deze animatieserie een topaanrader of juist een flop?

Deze animatieserie vertelt de Noorse mythologie zoals deze nog nooit vertelt is.

Vaak denken mensen bij een animatieserie aan een verhaal voor kinderen, maar niets is minder waar voor de gloednieuwe Twilight of the Gods. De beste critici op Rotten Tomatoes hebben deze Twilight of the Gods gebingewatched en hun mening gegeven. Is deze serie de moeite waard?

Twilight of the Gods is een Amerikaanse animatieserie gebaseerd op de Noorse mythologie over de schepping van de Aarde. De serie is ontwikkeld door Zack Snyder. Hij is vooral bekend van zijn werk aan Dawn of the Dead, The Suicide Squad en Aquaman.

Rotten Tomatoes


In Twilight of the Gods redt Sigrid de sterfelijke koning, Leif. Hij wordt op slag verliefd op haar en samen moeten ze de heerschappij van Thor doorstaan.

Volgens de critici op Rotten Tomatoes verdient Twilight of the Gods een score van 60%. Opvallend genoeg geeft het kijkerspubliek de serie een 78% (op het moment van schrijven).

Bruut en prachtig


Dais Johnston van Inverse vindt dat de serie perfect aansluit bij het andere werk van Snyder: "[Twilight of the Gods] schittert als een brute, prachtige en schokkende hervertelling van de Noorse mythologie."



Criticus Maggie Lovitt van Collider is van mening dat Twilight of the Gods de eerdere kritiek op Snyder's werk doet vergeten: "Na de kritische mislukking van Snyders Rebel Moon-duologie voelt Twilight of the Gods aan als een langverwachte overwinning."

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar Twilight of the Gods? Stream de serie dan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen