search
Eerste recensies seizoen 2 van de nieuwe 'Frasier': Top of flop?
Series / Nieuws

Eerste recensies seizoen 2 van de nieuwe 'Frasier': Top of flop?

Seizoen 2 van Frasier zet de stabiele beoordeling van critici op Rotten Tomatoes voort.

Het eerste seizoen van Frasier kwam vorig jaar uit en was een grote hit bij het kijkerspubliek. Zij gaven de serie namelijk een fantastische score van 79%. Valt seizoen 2 net zo goed in de smaak? De beste critici op Rotten Tomatoes geven hun oordeel.

Frasier is de sequel van de gelijknamige en iconische sitcom uit de jaren 90. Chris Harris en Joe Cristalli zijn de creatieve meesterbreinen achter dit project en Kelsey Grammer keert in deze nieuwe sitcom terug als Frasier Crane.

Rotten Tomatoes


De serie speelt zich af in Boston, waar Dr. Frasier Crane is teruggekeerd na de dood van zijn vader en het einde van zijn relatie. Frasier hoopt een tweede kans te krijgen op een goede band met zijn zoon, Frederick.

Critici op Rotten Tomatoes gaven seizoen 1 een stabiele 60% en seizoen 2 zet deze beoordeling voort. Seizoen 2 krijgt namelijk dezelfde score (op het moment van schrijven).

Goede karakterontwikkeling


Frasier is een complex personage, en in dit tweede seizoen wordt hij keer op keer uitgedaagd. Hierover schrijft criticus Alex Maidy van JoBlo's Movie Network:

"Frasier blijft een van de beste sitcoms aller tijden, en deze revival bewijst dat het personage nog een lange weg te gaan heeft. Dit seizoen is in ieder geval een must-see voor de terugkeer van Bebe."



Criticus William Mata van London Evening Standard is tevreden met de serie, maar niet met de themamuziek: "Wees niet bang, Frasier-fans. Het slechtste deel van de langlopende sitcom is nog steeds de themamuziek. Seizoen twee van de nieuwe serie is verder goed, vermakelijk en af en toe humoristisch."

Prime Video


Ben je nieuwsgierig geworden naar seizoen 2 van Frasier? Stream de serie dan op Prime Video.

Lees ook
'Frasier'-ster en broer Niles onthult waarom hij de nieuwe reboot afwees
De dynamiek tussen de broers Crane was in de jaren 90 een enorme succesfactor.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Frasier: Top of flop voor jou?

  • Top

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Flop

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen