search
Gruwelijke spanning in film van 'Rambo'-regisseur: solide in de Top 10 van Prime Video
Films / Nieuws

Gruwelijke spanning in film van 'Rambo'-regisseur: solide in de Top 10 van Prime Video

Een vrolijke vakantie voor het hele gezin verandert in een dodelijke nachtmerrie.

Prehistorische monsters blijven tot de verbeelding spreken. The Black Demon gaat over een haai uit de oertijd die rondzwemt voor de Mexicaanse kust. De film staat op de vijfde plaats in de Top 10 van Prime Video en wordt omschreven als een mix van "sciencefiction, horror en actie".

The Black Demon is geregisseerd door Adrian Grünberg, die eerder Rambo: Last Blood voor zijn rekening nam. De hoofdrollen worden gespeeld door Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel en Carlos Solórzano.

Weinig vlees


De critici vonden de film niks, en de Tomatometer blijft steken op een dieptrieste 28%. Het publiek trekt zich hier niks van aan, aangezien de Popcornmeter een stevige 76% laat zien.

Het oordeel van de critici luidt als volgt: "Een kleine haai in een enorme zee van mensenetende monsters maakt van 'The Black Demon' een film die weinig vlees op de botten heeft. Kijkers hebben om deze reden niks om hun tanden in te zetten".

Waar te zien?


Je kunt The Black Demon streamen op Prime Video.



Synopsis: Paul (Josh Lucas) werkt voor een oliemaatschappij en moet een boorplatform voor de kust van Baja, in Mexico, inspecteren. Paul neemt zijn gezin mee en besluit er een vakantie van te maken. Het gezin komt echter vast te zitten op het afbrokkelende platform en moet zich verdedigen tegen de Black Demon.

Lees ook
Deze 4 grimmige scifi-series op Netflix zuigen je vast aan de buis
Meer dan genoeg keuze uit sterk scifi-materiaal om jouw avond mee te vullen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Black Demon: iets voor jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen