search
Oktober op Disney+: 9 series die je komende maand niet wilt overslaan
Series / Release-lijsten

Oktober op Disney+: 9 series die je komende maand niet wilt overslaan

Het wordt een maand met bekende hits, gloednieuwe titels en producties van Nederlandse bodem.

Disney+ zet in oktober weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Agatha All Along


Verschijnt op: Donderdag 3, 10, 17, 24 en 31 oktober | Release: Seizoen 1 - aflevering 4-9 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Disney+

De beruchte Agatha Harkness voelt zich machteloos nadat de verdachte goth Teen haar bevrijdt uit een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt als hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road, een magische reeks beproevingen die, als ze worden overleefd, heksen beloont met wat ze nodig hebben.



Nemesis


Verschijnt op: Woensdag 16 oktober | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: Disney+

Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, bundelt haar krachten met Lars van de FIOD in de strijd tegen financiële misdaad: een schaduwwereld vol brievenbusfirma's, doodlopende paper trails en internationale belastingregels die gebogen en gebroken worden. Wanneer de grens tussen haar persoonlijke en professionele leven vervaagt, moet Sylvia op haar intuïtie vertrouwen om te overleven.



Rivals


Verschijnt op: Vrijdag 18 oktober | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama | Kijk op: Disney+

Het is 1986 en de economie van Groot-Brittannië bloeit. 'Rivals', de langverwachte verfilming van de bestseller uit Jilly Coopers Rutshire Chronicles, speelt zich af in de meedogenloze wereld van tv, waar de kapsels volumineus zijn en de ambities torenhoog. Er worden deals beklonken in zowel bestuurskamers als in slaapkamers en niemand weet zeker wie er aan het langste eind trekt. Kan ware liefde ontluiken als elke man en vrouw uit eigenbelang handelt?



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

1, 8 en 15 oktober: English Teacher (seizoen 1 - aflevering 6-8) - Komedie - Evan Marquez is een docent Engels in Austin, Texas die een balans probeert te vinden tussen de persoonlijke, beroepsmatige en politieke aspecten van zijn werk op een middelbare school.

1, 8, 15, 22 en 29 oktober: Only Murders in the Building (seizoen 4 - aflevering 6-10) - Komedie / Misdaad / Thriller - Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

2, 9, 16 en 23 oktober: Murai in Love (seizoen 1 - aflevering 5-8) - Animatie / Komedie / Romantiek - Murai, een eigenaardige middelbare scholier, is verliefd op z'n otaku-lerares Tanaka. Tanaka wijst Murai af en zegt dat ze nooit geïnteresseerd zou zijn in een jongen met lang, zwart haar zoals hij. Murai knipt z'n haar en verft het blond, waardoor hij lijkt op Tanaka's favoriete videogamepersonage.

2, 9, 16, 23 en 30 oktober: Seoul Busters (seizoen 1 - aflevering 9-20) - Komedie / Misdaad - Afdeling 2 van Zware Criminaliteit in Songwon heeft het laagste percentage aanhoudingen. Als hun chef wordt overgeplaatst, wordt het team verbannen naar een tijdelijk onderkomen. Ze ontmoeten hun nieuwe chef Yubin. Het vertrouwen is er nog niet, maar tijdens het werk groeit er een band.

11 oktober: Regresso a Las Sabinas (seizoen 1) - Drama - Gracia en Paloma keren terug naar Las Sabinas om voor hun vader Emilio te zorgen. Gracia herenigt zich met haar jeugdliefde, Miguel, die nu verloofd is met Esther. Paloma neemt de grond van de familie over en komt in conflict met landeigenares Paca Utrera, die een vreselijk geheim deelt met Emilio en een snood plan heeft voor het dorp.

30 oktober: Wizards Beyond Waverly Place (seizoen 1) - Komedie / Drama / Familie - Justin omarmt zijn sterfelijkheid om bij zijn familie te kunnen leven. Zijn nieuwe uitdaging begint wanneer Alex Billie introduceert, een leerling-tovenaar die op zoek is naar Justin's begeleiding.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees ook
September wordt spannend op Disney+ met 9 gloednieuwe series en een stortvloed aan nieuwe avonturen
Het huis van de muis belooft er weer een magische en fantasievolle maand van te maken.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Onder de indruk van het aanbod van Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen