search
'The Witcher' komt met dit epische en cruciale verhaalelement in het nieuwste seizoen
Series / Specials

'The Witcher' komt met dit epische en cruciale verhaalelement in het nieuwste seizoen

In de boekenserie is dit een kernelement van Andrzej Sapkowski's sage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames voor het vierde seizoen van de in populariteit zwaar gekelderde serie The Witcher zijn, zoals bekend, in volle gang. Eerder waren al foto's online te zien, waarbij we Liam Hemsworth voor het eerst in kostuum zagen als de nieuwe Geralt. Inmiddels is officieel dat momenteel een sleutelmoment uit de boeken wordt verfilmd.

Recent berichtte Redanian Intelligence over de nieuwe locaties in het noorden van Wales. Deze opnames vinden plaats aan de oever van het Llyn Padarnmeer. HIer is ook de Pen Y Llyn Brug te vinden. Dit maakt direct duidelijk dat de Slag bij de Brug, uit het boek 'De Vuurdoop' te zien zal zijn. In deze veldslag vechten Geralt en Cahir (Eamon Farren) voor het eerst zij aan zij en verslaan de Nilfgaardiaanse legers.

Geen keuze


De opnames zijn begonnen bij kasteel Dolbadarn, dat in de buurt ligt. De plaatselijke inwoners wisten te vertellen dat de het productieteam zich daarna heeft verplaatst naar de westelijke oever van het meer, bij het dorpje Brynrefail. Daar is de sfeervolle Llyn y Padarn Brug te zien, die qua bouwstijl een perfect decor is voor een episch gevecht in de fantasysage. Ook is er aan de noordelijke oever een pier geconstrueerd om de set compleet te maken.

Deze pier ligt redelijk dicht in de buurt van de Llyn y Padan Brug en is voorzien van de nodige rekwisieten. Met name de veerboot is van groot belang, aangezien deze het transportmiddel vormt voor Geralt, Cahir, Milva (Meng’er Zhang), Jaskier (Joey Batey) en Regis (Laurence Fishburne). Geralt en zijn hanza zetten hun zoektocht naar Ciri (Freya Allen) voort wanneer ze volkomen onverwacht in een veldslag terechtkomen. Ze hebben geen keuze dan deelnemen aan deze Slag bij de Brug.

Pijlen


Het nieuwe team bevaart de Yaruga rivier in het derde boek 'De Vuurdoop'. In plaats van een rustige cruise vliegen de pijlen hen van beide kanten om de oren. Het leger van Nilfgaard is in gevecht met de strijdkrachten van koningin Meve van Lyria en Rivia (Rebecca Hanssen). Geralt en de overigen varen richting de brug en zien dat zich hier een cruciaal gevecht afspeelt, waarna Geralt en Cahir zich aansluiten in de strijd tegen Nilfgaard. Deze scène is cruciaal aangezien deze de samenwerking tussen Geralt en Cahir laat zien. In The Witcher betekent deze scène ongetwijfeld ook een vuurdoop voor Hemsworth, die in zijn eerste grote gevecht als Geralt te zien is.



Je kunt The Witcher streamen op Netflix.

Lees ook
We hoeven niet lang te wachten op meer 'The Witcher'
Er is vrolijk nieuws voor fans van de fantasy-hit van Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sta jij al te trappelen om het volgende seizoen te gaan bingewatchen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen