search
Deze serie werd na 5 afleveringen en 13% op de Tomatometer gecanceld: "Eentje die je je ergste vijand niet toewenst"
Series / Specials

Deze serie werd na 5 afleveringen en 13% op de Tomatometer gecanceld: "Eentje die je je ergste vijand niet toewenst"

Deze sitcom werd al gecanceld voordat het eerste seizoen uitgezonden was.

Een sitcom moet één ding zijn: grappig. Als zelfs dat niet lukt, kun je de serie beter meteen van de buis afhalen. Dat is dan ook precies wat er gebeurde bij Friends with Better Lives in 2014.

Friends with Better Lives is een sitcom die gecreëerd werd door Dana Klein. De serie ging in maart 2014 in première op de Amerikaanse zender CBS. In mei werd de serie echter al gecanceld, nadat er slechts vijf afleveringen waren uitgezonden.

Jaloerse vriendengroep


De sitcom draait om een hechte vriendengroep die bestaat uit zes personen. Allemaal bevinden ze zich op een ander punt in hun leven. We zien hun persoonlijke struggles op bijvoorbeeld het vlak van relaties, maar ook hoe ze af en toe jaloers zijn op elkaar.

De dynamiek tussen de vrienden wordt gekenmerkt door hun gedeelde humor. Tijdens hun zoektocht naar geluk beseffen de vrienden al gauw dat het gras aan de overkant zeker niet altijd groener is.

Tegenpolen


We volgen in de serie Will (James Van Der Beek), een recentelijk gescheiden man die worstelt met het idee dat hij weer opnieuw zou moeten daten. Ook zien we het stel Jules (Brooklyn Decker) en Lowell (Rick Donald), die net verloofd zijn en op een roze wolk leven.



Kate (Zoe Lister-Jones) is een succesvolle single vrouw die gefocust is op haar carrière. Aan de andere kant zijn er dan weer Andi (Majandra Delfino) en Bobby (Kevin Connolly), een gelukkig getrouwd stel met kinderen.

Rotten Tomatoes


Friends with Better Lives werd allesbehalve goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 13%. De critics consensus: "Met ongeïnspireerd schrijfwerk en een gebrek aan chemie tussen de hoofdrolspelers, is Friends With Better Lives er een die je je ergste vijand niet zou toewensen".

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar Friends with Better Lives is nergens te streamen.

Lees ook
'Sweet Tooth' seizoen 3: de avontuurlijke geest van het eerste seizoen komt weer boven
Dit slotseizoen haast zich iets te veel naar het einde, maar dat liever dan een onafgerond verhaal.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen