search
De allereerste trailer voor 'The Last of Us' seizoen 2!
Series / Trailer

De allereerste trailer voor 'The Last of Us' seizoen 2!

HBO Max zet ter ere van een heuse The Last of Us-dag de officiële TLOU Day-teaser en artwork online voor seizoen 2.

In 2023 was de spannende serie The Last of Us niet alleen goed bekeken, maar ook veel besproken. Vandaag werd gebombardeerd tot The Last of Us-dag en HBO heeft de eerste teaser online gezet, alsmede de eerste poster.

De serie is uiteraard gebaseerd op de bejubelde videogamefranchise die door Naughty Dog werd ontwikkeld voor de PlayStation-gameconsoles. De eerste game verscheen in 2013 en het debuutseizoen trapte af op 15 januari 2023, met uiteindelijk 9 afleveringen.

The Last of Us-dag


Het jaarlijkse TLOU Day-evenement vindt vandaag voor de elfde keer plaats op 26 september en viert de franchise en haar toegewijde fancommunity. Het is ook de datum waarop het fictieve cordycepsvirus de gebeurtenissen veroorzaakte die leidden tot The Last of Us, ook bekend als 'Outbreak Day'.

In seizoen twee van de serie is er vijf jaar voorbijgegaan sinds de gebeurtenissen van het eerste seizoen. Het gezamenlijke verleden van Joel en Ellie blijft hen achtervolgen. Ze raken in conflict met elkaar en bevinden zich in een wereld die nog gevaarlijker en onvoorspelbaarder is dan degene die ze achterlieten.

Eerste beelden


Hieronder zie je de eerste beelden uit het tweede seizoen dat in 2025 op HBO Max in première zal gaan.



De cast van seizoen 2, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann, bestaat uit Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy en Rutina Wesley als Maria.

Nieuwe personages


De nieuwe cast bestaat uit Kaitlyn Dever als Abby, Isabela Merced als Dina, Young Mazino als Jesse, Ariela Barer als Mel, Tati Gabrielle als Nora, Spencer Lord als Owen, Danny Ramirez als Manny en Jeffrey Wright als Isaac. Catherine O'Hara zal ook debuteren in de serie.

Lees ook
Alle 12 series van 'The Walking Dead' gerangschikt volgens het IMDb-cijfer
Er zijn al 12 series gemaakt in de 'The Walking Dead'-franchise en hier zijn ze van goed naar slecht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Overtuigend die eerste beelden uit The Last of Us seizoen 2?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen