search
Ontdek de top 4 series op NPO Start die op je op je watchlist moeten voorkomen
Series / Specials

Ontdek de top 4 series op NPO Start die op je op je watchlist moeten voorkomen

Vier kijktips op NPO Start om snel je nieuwe favoriete serie te ontdekken.

Heb je ook altijd zoveel moeite met het uitkiezen van een nieuwe serie? Geen probleem! Met deze vier kijktips op NPO Start heb je binnen de kortste keren je nieuwe favoriete serie gevonden!

Thuisfront



De eerste kijktip van dit artikel is de Nederlandse serie Thuisfront. De serie is te streamen op NPO Start, wat betekent dat je alle vier de afleveringen gratis kunt kijken zonder abonnement.

Thuisfront vertelt het waargebeurde verhaal van een groep veteranen. Zij hebben samen gediend in Uruzgan en de meest heftige gebeurtenissen meegemaakt. Nu ze elkaar door een tragisch ongeval weer gevonden hebben, denken ze samen terug aan deze moeilijke tijd.



The Investigation



Naast goede Nederlandse drama's heeft de streamingdienst ook een groot aanbod in internationale misdaadseries, zoals The Investigation. Deze serie is te streamen op NPO Plus.

In The Investigation moet de hoofdrechercheur van de politie, Jens, een mysterieuze vermissing oplossen. Een duikboot met twee mensen aan boord is namelijk verdwenen, maar het lukt niemand om deze zaak op te lossen.



Dexter



De derde kijktip van dit artikel is Dexter, een spannende thriller. Alle acht seizoenen zijn te streamen op NPO Plus.

Dexter volgt het verhaal van Dexter Morgan, een forensisch analist. Hij is gespecialiseerd in bloedspatten en wordt dan ook gevraagd voor de meest complexe moorden. Tegelijk leidt hij een dubbelleven als seriemoordenaar.



De Ring



We sluiten af met de kijktip De Ring, een Nederlandse thriller. De eerste drie afleveringen van deze serie zijn gratis te streamen op NPO Start, maar voor de rest van het seizoen heb je wel een abonnement nodig.

De serie volgt een jonge advocate, gespeeld door Hannah Hoekstra. Zij raakt al snel verwikkeld in een ingewikkelde en heftige MeToo-zaak.



Lees ook
Dit zijn 4 dikke aanraders op NPO Start/Plus: Een perfecte mix van thriller en drama
Vier kijktips om te streamen op NPO Start en NPO Plus, met spannende series en informatieve documentaires.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Goede tips?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen