search
Keiharde nieuwe gangsterserie stormt naar de hoogste regionen van de Top 10 van HBO Max
Series / Nieuws

Keiharde nieuwe gangsterserie stormt naar de hoogste regionen van de Top 10 van HBO Max

Deze serie regeert op onverbiddelijke wijze de lijst van deze streamer.

Na het nodige geklaag over het gebrek aan toegevoegde waarde van bepaalde spin-offs, zijn sommigen behoorlijk verrast over de nieuwe miniserie van HBO Max. The Penguin blijkt ijzersterk in elkaar te zitten en staat op nummer een. HBO Max omschrijft de serie als "drama over de georganiseerde misdaad".

Lauren LeFranc heeft de serie samen met 'The Batman'-regisseur Matt Reeves bedacht en Craig Zobel is de voornaamste regisseur. De hoofdrollen worden gespeeld door Colin Farrell, Cristin Milioti, Clancy Brown, Rhenzy Feliz, Deirdre O'Connell en Mark Strong.

Ontvangst


De recensenten zijn het roerend met elkaar eens dat [i]The Penguin een parel is. Op de Tomatometer heeft de serie een geweldige score van 94% behaald. De Popcornmeter blijft met 90% niet ver achter.

De consensus onder de critici luidt: "Gotham wordt neergezet in kneiterharde vuistslagen in plaats van tekenfilm-geluidseffecten. 'The Penguin' is een crime sage die zich in een grimmige realiteit afspeelt. Colin Farrell voegt de nodige gravitas toe en Cristin Milioti steelt de show".

Waar te zien?


The Penguin is te streamen op HBO Max.



Synopsis: nadat hij jarenlang voor de grootste misdaadbaas in Gotham heeft gewerkt, ziet de ambitieuze Oswald "Oz" Cobb eindelijk zijn kans schoon. Hij beklimt de ladder binnen de onderwereld, maar moet rekening houden met de dochter van zijn voormalige baas.

Lees ook
Deze 4 gewelddadige maffiaseries weten flink huis te houden op NPO Plus
Heb jij deze bikkelharde crimeseries al van je lijstje kunnen strepen?... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de eerste aflevering van The Penguin al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen