search
Deze daverende stripverfilming heeft zich van een vaste plaats in de Top 10 van Prime Video verzekerd
Series / Nieuws

Deze daverende stripverfilming heeft zich van een vaste plaats in de Top 10 van Prime Video verzekerd

Deze strip was in eerste instantie bedoeld als filmtrilogie en werd uiteindelijk een hitserie.

De strip van Garth Ennis en Darick Robertson over een groep afgrijselijke superhelden heeft een behoorlijke weg afgelegd alvorens op het scherm te verschijnen. In 2017 kreeg Amazon de rechten voor The Boys en Eric Kripke kreeg de opdracht om de strip te bewerken. Momenteel staat het vierde seizoen van de serie nog steeds in de Top 10 van Prime Video. Deze wordt omschreven als "sciencefiction, komische actie en drama".

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty, Jack Quaid en Laz Alonso. Kripke regisseerde een aantal afleveringen en andere regisseurs zijn Phil Sgriccia, Sarah Boyd en Julian Holmes.

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op 92%. De Popcornmeter staat op 54%, dus het publiek is minder gecharmeerd van het meest recente seizoen.

De consensus van de critici over het vierde seizoen is als volgt: "'The Boys' is met een bloedige glimlach aan het boksen in de politieke arena. De sfeer is grimmig en zelfs naargeestig terwijl de serie de maatschappij een gebarsten spiegel voorhoudt".

Waar te zien?


The Boys kun je streamen op Prime Video.



Synopsis: De zaken stonden er nog nooit eerder zo duister voor. Butcher is niet alleen terminaal, hij heeft ook nog eens alle krediet verspeeld bij zijn vroegere bondgenoten. De wereld staat op instorten en samenwerken is de enige manier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen