search
SkyShowtime onthult de line-up van oktober: komende maand gave nieuwe series
Series / Release-lijsten

SkyShowtime onthult de line-up van oktober: komende maand gave nieuwe series

Het wordt een ongekende hoeveelheid nieuwe series waar SkyShowtime komende maand mee komt.

SkyShowtime zet in oktober weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Frasier


Verschijnt op: Maandag 7, 14, 21 en 28 oktober | Release: Seizoen 2 - aflevering 3-6 | Genre: Komedie | Kijk op: SkyShowtime

Frasier Crane keert terug naar Boston voor het volgende hoofdstuk van zijn leven met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties en een oude droom om uiteindelijk te vervullen.



Funny Woman


Verschijnt op: Vrijdag 11 oktober | Release: Seizoen 2 | Genre: Komedie | Kijk op: SkyShowtime

Wanneer de geestige Barbara Parker haar stem vindt in stand-upcomedy, beslist ze om Blackpool te verlaten en trekt ze naar Londen om een carrière te beginnen in de door mannen gedomineerde comedywereld van de jaren zestig.



Hysteria!


Verschijnt op: Maandag 28 oktober | Release: Seizoen 1 | Genre: Horror / Thriller

Deze serie volgt een worstelende heavymetalband van buitenbeentjes op de middelbare school, die de plotselinge interesse van het dorp in het occulte gebruiken om zichzelf te profileren als een satanische metalband. Maar wanneer een reeks vreemde gebeurtenissen een heksenjacht ontketent, leidt alles terug naar hen.



Overige series nieuw op SkyShowtime


Hieronder de overige series die komende maand op SkyShowtime verschijnen.

1 oktober: Chucky (seizoen 1) - Horror / Komedie / Drama - Moordpop Chucky loopt vrij rond en het aantal doden blijft maar stijgen. Drie vastberaden tieners proberen hun stadje te redden van de kleine verschrikking en zijn volgelingen.

3, 10, 17, 24 en 31 oktober : Tulsa King (seizoen 2 - aflevering 3-7) - Misdaad / Drama - Als Dwight 'The General' Manfredi na 25 jaar in de gevangenis vrijkomt, wordt hij door zijn maffiabaas naar Oklahoma gestuurd om daar de handel uit te breiden. Als hij hem verdenkt van tegenwerking, besluit Dwight zijn eigen netwerk op te zetten.

17 oktober: Ikke et ord (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Misdaad - Een jonge worstelaar wordt dood aangetroffen, en de coach van het worstelteam, Lars, wordt een verdachte. De wankele relatie tussen Lars en Charlotte wordt op de proef gesteld, en alle geheimen moeten aan het licht komen voordat ze elkaar weer kunnen vertrouwen.

20 oktober: Below Deck (seizoen 11) - Reality-TV - Deze serie volgt de bemanning van een miljoenenjacht dat wordt verhuurd voor luxe charters in het Caribisch gebied.

20 oktober: Below Deck Mediterranean (seizoen 7) - Reality-TV - Below Deck Mediterranean volgt de bemanningsleden aan boord van een luxe privé jacht dat eersteklas service biedt aan rijke gasten tijdens het hoogseizoen in de Middellandse Zee.

20 oktober: Bellow Deck Sailing Yacht (seizoen 1-4) - Reality-TV - De succesvolle franchise Below Deck vaart een nieuwe koers met deze nieuwe serie. Het volgt jonge, aantrekkelijke bemanningsleden aan boord van een luxe zeiljacht die rijke klanten bedienen terwijl ze door de adembenemende wateren rond het Griekse eiland Corfu varen.

27 oktober: Top Chef (seizoen 19-21) - Koken / Spelprogramma / Reality-TV - Top Chef is een succesvolle realityserie waarin
deelnemers de strijd aangaan door hun culinaire kunsten te tonen. Het biedt een fascinerend kijkje in de competitieve omgeving van koken en restaurants runnen op het hoogste niveau.

27 oktober: Vanderpump Rules (seizoen 9-11) - Reality-TV - Lisa Vanderpump, waarschijnlijk het best bekend van The Real Housewives of Beverly Hills, opent de roddelwaardige keukendeuren van haar exclusieve restaurant en lounge in Hollywood, SUR.

31 oktober: SpongeBob SquarePants (seizoen 14A) - Animatie / Komedie / Familie - Volg de avonturen van een 's werelds bekendste pratende zeespons die werkt in een fastfoodrestaurant, naar een vaaropleiding gaat en in een onderwaterananas woont.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen