search
Hitserie uit 2022 krijgt seizoen 2 en Netflix onthult de eerste beelden
Series / Nieuws

Hitserie uit 2022 krijgt seizoen 2 en Netflix onthult de eerste beelden

Nieuwe triler van Die Kaiserin op Netflix biedt een diepere kijk op seizoen 2.

Wat is het beste nieuws dat je als serieliefhebber kan krijgen? Dat je favoriete serie verlengd is voor een nieuw seizoen natuurlijk! Dit was ook het geval bij de super populaire Netflix-serie Die Kaiserin. Onlangs zijn de eerste beelden van seizoen 2 gedeeld en ze zijn om te smullen!

Die Kaiserin was in 2022 voor het eerst te streamen op Netflix. De Duitse serie is bedacht door actrice Katharina Eyssen (Tatort) en schrijfster Lena Stahl (My Son) en geregisseerd door Katrin Gebbe(Pelican Blood) en Florian Cossen (Das Lied in mir).

Seizoen 2


De opnames voor seizoen 2 van Die Kaiserin, ook wel bekend als The Empress, zijn onlangs begonnen en Netflix heeft fans een eerste blik gegeven op het nieuwe verhaal.

Het eerste seizoen draaide om het leven van keizerin Elisabeth van Oostenrijk, misschien wel beter bekend als Sisi, en haar relatie met de Oostenrijkse keizer Frans Josef I.

Wat te verwachten


Het eerste seizoen eindigde met de keuze van de zwangere Elisabeth om het paleis te verlaten, maar een grote menigte blokkeerde de poorten van het paleis. Seizoen 2 borduurt voort op dit crescendo en duikt dieper in de relatie tussen Elisabeth en Franz. Bekijk hieronder de trailer voor seizoen 2.



Terwijl er steeds meer wrijving ontstaat tussen Sisi en haar schoonmoeder Sophie door hele andere ideeën over de opvoeding, moet Franz zich klaarmaken voor het vaderschap. Echter, ondertussen dreigt er een oorlog.

Cast en crew en releasedatum


Devrim Lingua keert terug als Elisabeth en ook Philip Froissant neemt zijn rol als keizer Franz weer op zich. Ook Melika Foroutan (Sophie), Johannes Nussbaum (Maximiliaan) en Elisa Schlott (Helena) zullen terugkeren.

Helaas is er op het moment van schrijven nog geen informatie bekend over de releasedatum. Wel is bekend dat seizoen 2 (naar alle waarschijnlijkheid) in 2024 nog te zien zal zijn!

Lees ook
Eerste beelden 'Wednesday' seizoen 2: "groter en verknipter"
Volgend jaar keert 'Wednesday' terug, met Jenna Ortega als de onweerstaanbare Wednesday Addams.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen