search
Heftige en bekritiseerde thrillerserie bestormt Netflix en kaapt de top 10
Series / Nieuws

Heftige en bekritiseerde thrillerserie bestormt Netflix en kaapt de top 10

Na Monster uit 2023 is er nu Monsters en de serie doet het goed bij de Netflix-kijkers.

In 2023 had Netflix een enorme hit met de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story met de bekende acteur Evan Peters als de seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. De Netflix Originals staat in de top drie best bekeken Engelstalige Netflix-series.

Een vervolg kon niet uitblijven en deze staat nu op Netflix. Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story verscheen eerder deze week online en staat direct bovenaan de Netflix Top 10, boven series als Nobody Wants This en The Perfect Couple.

Matig ontvangen


Ondanks dat ook nu een grote naam te zien is in de serie - Javier Bardem speelt José Menéndez - maakt dit "tweede seizoen" een stuk minder indruk. De Tomatometer staat op slechts 46 procent na 24 reviews. Het debuutseizoen kwam uit op 57 procent.

Het grote verschil zit in de ontvangst onder het publiek. De Popcornmeter van seizoen 1 staat op een nette 82 procent. Het nieuwe seizoen komt echter niet verder dan 51 procent.

Nu te zien


Wil je de negen afleveringen van Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story graag zien? Je vindt de serie nu op Netflix.



De synopsis: Dit meeslepende, waargebeurde misdaadverhaal gaat in op het leven van de broers Menendez, die zijn veroordeeld voor de brute moord op hun ouders in Beverly Hills in 1989.

Lees ook
Nieuwe Netflix Original domineert de Top 10: onheilspellend en provocerend
De docuserie Worst Ex Ever is akelig, maar wordt ijzersterk bekeken.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen