search
Netflix wordt volledig gedomineerd door een vergeten thriller uit 2020
Films / Nieuws

Netflix wordt volledig gedomineerd door een vergeten thriller uit 2020

Ondanks enkele grote Netflix Originals staat de thriller Fatale bovenaan de Top 10.

De koppositie in de Netflix Top 10 van films was de afgelopen tijd in handen van de sterk ontvangen Originals Rebel Ridge. Nu staat er alweer even een onbekende thriller uit 2020 bovenaan de lijst.

De film Fatale is een Noord-Amerikaanse psychologische thriller van regisseur Deon Taylor en heeft enkele grote namen aan boord, zoals Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter en Danny Pino.

Wisselende reacties


Hoewel de critici niet zo enthousiast waren over Fatale, deed de film het wel goed bij het publiek. De Tomatometer komt niet verder dan 45 procent na 71 recensies, maar de Popcornmeter staat op een indrukwekkende 88 procent.

"Het volstaat te zeggen dat je begrijpt waarom Swank de rol koos en de film produceerde," schreef Michael Ordoña van Los Angeles Times. "We zien een andere kant van de actrice, en het is leuk om haar erin te zien."

Te zien op Netflix


Als je Fatale graag wilt meepakken, dan vind je de thriller nu op Netflix.



De synopsis: Na een wilde onenightstand komt Derrick erachter dat de sexy en mysterieuze vrouw waarvoor hij alles heeft geriskeerd, een vastbesloten rechercheur is die hem ongewild bij haar nieuwe onderzoek betrekt. Terwijl hij uitzoekt wat er allemaal aan de hand is, loopt hij steeds verder in haar val en komen z'n familie, loopbaan en zelfs z'n leven in gevaar.

Lees ook
Dystopische nieuwe Netflix-film staat op het punt alle kijkers omver te blazen
De scifi-film 'Uglies' bekijk je vanaf vrijdag gewoon op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen