search
Misdaad en meer op NPO: deze 4 series zijn dikke aanraders volgens SerieTotaal
Series / Specials

Misdaad en meer op NPO: deze 4 series zijn dikke aanraders volgens SerieTotaal

Ontdek vier geweldige series op NPO Start, waaronder spannende en romantische verhalen.

Ben je een grote serie-liefhebber? Dan heb je waarschijnlijk wel een abonnement op één of meerdere grote streamingdiensten, maar heb je ook ooit gekeken op NPO Start? Op deze Nederlandse dienst zijn namelijk fantastische series te vinden, waaronder deze vier kijktips.

Face to Face



Op NPO Plus is het derde seizoen van deze fantastische serie te zien. Het seizoen bestaat uit vier afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Face to Face volgt rechercheur Bjørn. Hij is een moeilijke zaak aan het onderzoeken van een vermoedelijke zelfmoord. Dan doet hij een schokkende ontdekking.



I.M.



De tweede kijktip is de romantische serie I.M.. Op NPO Plus is het eerste seizoen te streamen. Dit seizoen bevat vier afleveringen van ongeveer 50 minuten.

I.M. gaat over de schrijfster Connie Palmen en haar relatie met interviewer Ischa Meijer. De serie volgt hun liefdesleven en al hun hoogte- en dieptepunten.



Agent Hamilton



De derde kijktip van dit artikel is de serie Agent Hamilton. Het tweede seizoen van deze spannende serie is te streamen op NPO Plus. Dit seizoen bestaat uit acht afleveringen van ongeveer 45 minuten.

Agent Hamilton volgt, zoals de titel al doet vermoeden, de Navy SEAL Carl Hamilton. Hij keert terug naar Zweden om hier een gevaarlijke missie van de CIA uit te voeren.



Dome 16



De laatste kijktip van dit artikel is de romantische dramaserie Dome 16. Alle 23 afleveringen van seizoen één zijn te streamen op NPO Plus.

Dome 16 speelt zich in de toekomst in Noorwegen af en volgt Anton en Emma. Het was nooit de bedoeling dat ze elkaar zouden ontmoeten, maar de twee tieners zijn zelfs verliefd op elkaar geworden.

Lees ook
Dit zijn de vier beste series op NPO van dit moment
Ontdek vier fantastische thrillers en misdaadseries op NPO Start/ Plus.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

NPO Plus of gewoon televisie?

  • NPO Plus

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Televisie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen