search
Top 4 series op NPO: De beste documentaires en drama's die je niet mag missen
Series / Specials

Top 4 series op NPO: De beste documentaires en drama's die je niet mag missen

Ontdek spannende en unieke series op NPO Start, waaronder documentaires en drama zoals 'Niemand die het ziet'.

Als je een nieuwe serie aan het uitzoeken bent om te kijken, zal je waarschijnlijk al snel teruggrijpen op grote streamingdiensten zoals Netflix en Disney+. Toch staan er ook heel veel leuke en spannende series op de Nederlandse NPO Start, waaronder deze vier kijktips.

Niemand die het ziet



Deze eerste kijktip is een vierdelige documentaire. Elke aflevering duurt ongeveer 50 minuten en is gratis en zonder abonnement te streamen op NPO Start.

Niemand die het ziet duikt in de wereld van spionage en sabotage. Journalist Huib Modderkolk geeft ons een kijkje in een geheime inlichtingenoperatie in Iran en de gevolgen van hun acties.



Seksengelen



Een andere zeer interessante documentaire is Seksengelen. Ook deze serie bestaat uit vier afleveringen die gratis en zonder abonnement te streamen zijn op NPO Start.

In Seksengelen staan vier vrouwelijke sekswerkers centraal. De documentaire neemt kijkers mee in de rauwe wereld van prostitutie zonder terug te vallen op normatieve vooroordelen.



All Stars & Zonen



Ook zijn er op de streamingdienst dramaseries te streamen, zoals All Stars & Zonen. Voor het eerste seizoen op NPO Plus heb je een abonnement nodig, maar seizoen 2 is gratis te streamen.

De serie volgt het leven van profvoetballers nadat hun carrières afgelopen zijn. Zij hebben nu normale banen en moedigen hun kinderen aan om het te maken in de voetbalwereld.



Papadag



Een fantastische komedie op NPO Plus is Papadag. Deze serie heeft twee seizoenen van acht afleveringen die ongeveer 45 minuten duren.

Papadag volgt een groep vaders die elke week bij elkaar komt. Ze hebben allemaal een ander leven, maar proberen elkaar zo goed mogelijk te steunen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen