search
Wil je 'Deadpool & Wolverine' thuis kijken? Via deze diensten kijk je de Marvel-film vanaf de bank
Films / Specials

Wil je 'Deadpool & Wolverine' thuis kijken? Via deze diensten kijk je de Marvel-film vanaf de bank

Wil je de nieuwste Marvel film graag thuis bekijken? Dit is waar je dat zeer binnenkort kan doen.

Deadpool & Wolverine is de nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe. En vanaf morgen kijk je de film gewoon thuis vanaf de bank.

Deadpool & Wolverine is een Marvelfilm uit 2024, geregisseerd door Shawn Levy (Night at the Museum, Date Night). De film is de 34e film in het MCU en is een sequel op Deadpool en Deadpool 2.

Twee geliefde personages


In de film zien we hoe twee geliefde antihelden samengebracht worden. De ongebruikelijke held Deadpool belandt door een onverwachte wending in het gezelschap van de norse Wolverine.

Terwijl ze in verschillende tijdlijnen en alternatieve realiteiten terechtkomen, moeten ze samenwerken om een mysterieuze dreiging tegen te houden. Dit leidt tot intense gevechten, absurde humor en scherpe interacties.

Cast


Zowel het onvoorspelbare gedrag van Deadpool als de nuchtere en grimmige aard van Wolverine zorgen voor een hilarische dynamiek. Ook zitten er uiteraard weer verwijzingen in de film naar de eerdere avonturen van de helden. Lukt het de twee dit keer om het kwaad tegen te houden?



De rol van Deadpool wordt gespeeld door Ryan Reynolds (The Proposal) en die van Wolverine door Hugh Jackman (The Greatest Showman). Daarnaast zien we Emma Corrin (The Crown) als Cassandra Nova en Morena Baccarin (Firefly) als Vanessa Carlysle.

Streamen


Deadpool & Wolverine verscheen in juli van dit jaar in de bioscoop. De film heeft een winst van maar liefst 1,31 miljard dollar opgeleverd, wat het de op-één-na succesvolste film van dit jaar maakt.

En nu is het zover: vanaf dinsdag 1 oktober bekijk je Deadpool & Wolverine thuis. Waar je hem wil kijken kun je zelf kiezen, want hij verschijnt op zowel Pathé Thuis als Prime Video.

Lees ook
Ben je klaar met 'M3GAN' op Netflix? Vergeet dan niet deze scifi-serie niet te streamen!
Ontdek deze Zweedse serie, perfect voor fans van de horror-sciencefictionfilm M3GAN.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Deadpool & Wolverine meer dan 1 keer in de bioscoop gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen