search
Hitserie van Netflix keert terug met derde seizoen
Series / Specials

Hitserie van Netflix keert terug met derde seizoen

Deze week keert de succesvolle serie 'Heartstopper' weer terug op Netflix.

Donderdag is het zover: het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op Netflix. Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij beantwoorden 5 vragen over dit nieuwe seizoen.

Waar eindigde het vorige seizoen van Heartstopper?


Aan het einde van seizoen 2 kwamen er verschillende verhaallijnen samen. Charlie worstelt nog steeds met de gevolgen van zijn pestverleden en zijn geestelijke gezondheid. Nick komt er steeds meer voor uit dat hij biseksueel is, ook richting zijn vader, wat een grote stap voor hem is.

Aan het einde van het seizoen neemt Charlie de moedige beslissing om open te zijn over zijn gevoelens voor Nick, terwijl hij zichzelf ook probeert te beschermen. Tao en Elle verkennen hun eigen opbloeiende relatie, en Isaac ontdekt meer over zijn seksuele identiteit.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 3?


Het vorige seizoen eindigde met een gevoel van hoop, maar ook met de belofte dat de uitdagingen die de personages doormaken nog niet helemaal voorbij zijn. In seizoen 3 zien we waarschijnlijk hoe de relaties zich verdiepen en hoe de personages omgaan met hun eigen struggles.

Wie keren er terug in seizoen 3?


In seizoen 3 zien we uiteraard weer Kit Conner als Nick en Joe Locke als Charlie. Daarnaast gaan we Darragh Hand voor het eerst zien als Michael Holden. Ook zal Bridgerton-ster Jonathan Bailey een gastrol spelen in dit seizoen.



Komt er een seizoen 4?


Netflix heeft op dit moment nog geen vierde seizoen van Heartstopper bevestigd, maar het lijkt er wel sterk op dat er nog een seizoen komt. Schrijfster Alice Oseman, op wiens grafische romans de serie is gebaseerd, heeft gedeeld dat het vierde seizoen het laatste zal zijn.

Voor wie is deze serie een aanrader?


Fans van de romans van Oseman moeten deze serie uiteraard gezien hebben. Als je houdt van tienerseries met LQBTQ+-themas, zoals Young Royals, Sex Education en Skam is dit een aanrader.

Seizoen 3 van Heartstopper bekijk je vanaf donderdag 3 oktober op Netflix.

Lees ook
Hitserie uit 2022 krijgt seizoen 2 en Netflix onthult de eerste beelden
Nieuwe triler van Die Kaiserin op Netflix biedt een diepere kijk op seizoen 2.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij dol op Heartstopper?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen